Sport

FCM Alexandria este aproape retrogradată, dar ce va face?

fcm 2În ultima perioadă, FCM Alexandria pare să fi intrat într-o amorţeală mai greu de explicat, conducerea clubului pare preocupată cu totul altfel de probleme, iar echipa, deşi încearcă să salveze imaginea de final, nu reuşeşte să îşi ducă la bun sfârşit obiectivul propus. Venirea pe bancă a antrenorului Nicu Lixandru, ce-i drept, cam tardivă, a avut darul de linişti în mare măsură spiritele la nivelul vestiarului, iar echipa parcă joacă altceva, dar în acest sezon linia retrogradării va fi deasupra FCM-ului.

În ultima perioadă, doar antrenorul Nicu Lixandru a fost cel care a încercat să menţină contactul cu presa, implicit cu publicul local, şi în mare măsură a reuşit să explice situaţia de la nivelul lotului. Dar, despre situaţia în care se află echipa, despre problemele care sunt acolo – că sunt probleme, nimeni n-a mai vorbit. Iar prima persoană care trebuie să o facă este tocmai preşedintele Consiliului Director, Emanoil Stoica, însă acesta ezită (sau evită) să vorbească despre ce se va întâmpla cu FCM Alexandria după disputarea ultimelor trei etape din campionat – atât a mai rămas din acest sezon al Ligii a 3-a. Totuşi, pasionaţii de fotbal, şi nu numai, din Alexandria, sunt curioşi ce se va întâmpla cu singura echipă divizionară din Teleorman, care, trebuie precizat, beneficiază de finanţare din partea Primăriei Alexandria.

B.Pană

One Comment

  1. Nu va mai vaitati atata, abia asteapta „noul” sef al fotbalului judetean, ca amarata asta de echipa sa vina la mana lui si sa moara definitiv! Dar mai stii cand va avea si casa fotbalului cine stie ce minuni va face cu aceasta ehipa!?Oricum trebuie sa tinem cont ca are mare experienta in „promovare”!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.