Sport

FCM Alexandria – După înfrângerea cu 8-0 la Afumaţi, cerem public DEMISIA celor vinovaţi!

 

Antrenorul Alexandru Gheorghe să plece!

Criza de rezultate şi de formă de la FCM Alexandria şi-a atins punctul culminant în jocul de la Afumaţi, când alexăndrenii au pierdut cu 8-0, după cea mai penibilă evoluţie din ultimii ani. A fost momentul care a descătuşat spectatorii supăraţi pe antrenorul Alexandru Gheorghe, cel în spinarea căruia este pusă în mod deosebit lipsa de orientare şi de tactică a jocului FCM-ului. Acuzele cititorilor către tehnicianul în vârstă de 44 de ani din Roşiorii de Vede au la bază mai multe “capete de acuzare”, care vin să-l pună la zid pe antrenor. De la lipsa de profesionalism a acestuia – prezenţa la teren doar pe parcursul antrenamentelor, după care, imediat, pleacă spre casă, până la amorţeala sa pe bancă, în momentele critice, când echipa ar fi avut nevoie de o indicaţie tactică, dar şi multitudinea angajamentelor în care este implicat – antrenor la Uda Clocociov (Liga a 4-a), a jucat prin Liga a 5-a, este angrenat la nivel de juniori cu Atletico Roşiori, care îi atrag o stare de oboseală şi lipsă de concentrare asupra activităţii sale la FCM Alexandria.

După înfrângerea de vineri, de la Afumaţi, pentru alexăndreni contează mai puţin faptul că s-a şifonat serios palmaresul antrenorului Alexandru Gheorghe, care are pe conştiinţă acest 0-8, cât faptul că fotbalul alexăndrean are pătată imaginea prin acest rezultat! De aceea, acum, când au trecut câteva zile de la umilinţa echipei FCM Alexandria, publicul local, Galeria “Glas” şi toţi cei care au un dram de patriotism local pentru fotbalul alexăndrean cer demisia sau demiterea antrenorului Alexandru Gheorghe.

“Imediat după acel joc, când am aflat rezultatul, eu împeună cu colegii mei din galerie, am vrut să venim în faţa stadionului, pentru a protesta faţă de antrenorul echipei, să îi cerem demisia!”, ne-a declarat liderul Galeriei “Glas”, Andrei Mihai. Acesta a menţionat inclusiv faptul că membrii galeriei alexăndrene vor să continue războiul cu antrenorul şi vinerea viitoare, la jocul cu FC Caracal.

 

Iată câteva mesaje postate de cititori pe site-ul www.ziarulteleormanul.ro în ultimele zile:

Iagaru: Gheorghe Alexandru… se vede din satelit că este inteligent cât păr are în cap!!!!

thel: Dacă nu pleacă Alex Gheorghe, cred că îl dau ăştia afară, oricum e clar că nu vrea să plece, dar poate intră lumea peste el, pe teren. Problema este, cine va veni, va face curăţenie, prin vestiar? Că ceva echipă ar fi…

tintin: Explicaţia pentru şirul de insuccese înregistrate de echipa din Alexandria, este una singură: antrenorul a pierdut controlul vestiarului. În plus, are şi două idei fixe: că indiferent de ce şi cum, în teren trebuie să se afle Grosu şi Floricel. Dacă cel de al doilea a mai demonstrat câte ceva, Grosu este o adevărată “mână moartă” de la primul joc disputat. Degeaba se tot aduc argumente că are experienţă, că a jucat pe unde a jucat… Cert e că acum nu joacă nimic… Nu ştiu de ce nu se acceptă ideea că nu “joacă numele”, ci individul. Or, din Grosu a rămas a rămas doar numele…

Bulgaru: Ce draqu are Gheorhe în comun cu footbalul?????Nimic!!!!Un ciugulitor mărunt, care acum 1 milion de ani a jucat la o echipă a unui ospătar în Moldova!!!! Cade casa pe el şi îi zăngăne capul de prostie şi răutate!!!!!

Glasul: Alexandria nu are antrenor!!!! are o prestaţie PENIBILĂ, gândirea îi lipseşte cu desăvârşire!!!!

 

“FCM Alexandria este echipa oraşului, nu se poate retrage din campionat când vrea Voicilă!” –  Ziarul Teleormanul

În ultima perioadă, preşedintele clubului FCM Alexandria, Florea Voicilă, a tot vorbit despre o anume stare de nemulţumire legată de arbitraje, de supărarea creată de unele decizii ale arbitrilor. Luni s-a prezentat, la sediul Comisiei Centrale a Arbitrilor, conducerea clubului alexăndrean, care a informat asupra arbitrajelor proaste din ultima perioadă şi a prezentat un memoriu prin care se cere anularea suspendării lui Dan Voicilă pentru eliminarea din jocul cu Domneşti (atunci, D. Voicilă a fost eliminat în min. 30, pentru o presupusă călcare a arbitrului). De asemenea, tot luni Florea Voicilă a mers la FRF pentru a discuta anumite aspecte legate de sistemul promovare-retrogradare din acest sezon, lucru nelămurit până la momentul de faţă, deşi s-au jucat 6 etape.

În acelaşi timp, după jocul cu Viitorul Domneşti, preşedintele Florea Voicilă a ameninţat chiar cu retragerea echipei din campionat, ca formă de protest la adresa arbitrajelor pe care le-a considerat nefavorabile. Iar luni a reiterat această idee, în cazul în care nu i se va da dreptate, în privinţa arbitrului Dumitrică. Supărarea a continuat şi la jocul de la Afumaţi, unde o fază a fost în care, din nou, arbitrii au greşit împotriva FCM-ului din Alexandria.

Ce trebuie să înţeleagă Florea Voicilă este faptul că FCM Alexandria este o structură finanţată şi susţinută de către Primăria şi Consiliul Local Alexandria, este echipa municipiului Alexandria, unde ajung bani mulţi, miliarde, iar când se supără cineva, nu înseamnă că se retrage din campionat, oricum! Fotbalul din Alexandria trebuie să continue, pentru oamenii oraşului, pentru tinerii care vor să practice fotbalul, activitatea la stadion trebuie să continue! Însă, dacă antrenorul nu ştie este schimbat şi adus altul; dacă dacă echipa nu joacă, se găsesc soluţii, se aduc jucători. Dacă conducătorul nu poate ţine în mână frâiele clubului, poate lăsa pe altul să conducă!

Dar, în nici un caz nu se retrage echipa oricând şi oricum, de parcă ar fi proprietatea cuiva, fie că este vorba de Florea Voicilă sau altcineva!

3 Comments

  1. Ion Popescu

    Nu domnilor, nu antrenorul este de vina!Poate sa vina antrenor si cel mai in forma din Liga 1 tot nu va face nimic cu Voicila la conducere.Dati filmul inapoi si se poate observa ca acest om care a fost cel mai bun fotbalist al acestui judet,in postura de antrenor sau conducator a distrus fotbalul din acest oras.Iar el este in incompatibilitate cu cea de Presedinte al clubului care apartine Primariei si Consiliului local al carui consilier este.Chiar nu vede nimeni aceasta ilegalitate? Consiliul local nu are jurist?

  2. Simedru Dan

    Vocila sa se lepede de hahalera de Gheorge!!!!Este clar ca ranandula cheala cotizeaza cu bani la nea Florea, dar gunoiul trebui pus acolo unde ii este locul…LA TOMBERON CU SANDEL!!!!JALNIC OM!!!!CATASTROFA DE ANTRENOR!!!

  3. Gheorge Alexandru e istorie!!!!Trebuie altceva, altcineva, cu alat mentalitate, nu un individ obsedat de bani si nul profesional!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.