Sport

FCM Alexandria, dezamăgire sau debusolare?

Considerate două formaţii cu pretenţii în seria a 3-a, Liga a III-a, FCM Alexandria şi CS Afumaţi au rămas oarecum datoare publicului care le urmăreşte evoluţiile, mai ales că în ultimele trei runde n-au adunat decât vreo două puncte, împreună. În jocul amical disputat între cele două formaţii, înaintea campionatului, ilfovenii câştigau cu 3-1, însă jocul practicat de acestea anunţa un sezon reuşit pentru ambele formaţii. Începutul de campionat a confirmat acest lucru doar pe jumătate, la FCM Alexandria, însă, în ultima perioadă calitatea jocului este în regres. Că nu se vede acest lucru, că nimeni nu reproşează nimic jucătorilor, la fiecare etapă disputată, când alexăndrenii, deşi au alături galerie care face atmosfera frumoasă, nu reuşesc să convingă prin rezultate, este evident acest lucru.

În mod firesc, acum, când lucrurile merg mai prost, iar jocul scârţâie serios, antrenorul Alexandru Gheorghe ar trebui să explice care ar fi cauzele tensiunii acumulate şi a lipsei de rezultate din ultimele săptămâni. Poate că azi, la Afumaţi, jocul FCM-ului, altfel echipă care se simte mai bine în deplasare, va merge mai bine, însă este nevoie de un rezultat pozitiv, chiar de victorie dacă se poate. Lipsesc însă Dan Voicilă, eliminat în runda precedentă, şi Florin Radu, care pare “rupt” pentru întreg turul de campionat, astfel că rămâne să vedem ce formulă de start se va găsi de către antrenor.

Că până acum alexăndrenii au dezamăgit, este evident, deşi în Cupa României au arătat o poftă de joc senzaţională! Dacă în ultima perioadă jocul a fost în scădere evidentă, ar trebui schimbate repede câteva piese tatice, însă este clar că nu trebuie să intervină debusolarea. De aceea, actuala stare de tensiune nu face bine nici jucătorilor, nici băncii tehnice, iar starea de derută, de debusolare de la echipă, care pare deja instalată, este şi prematură, şi ne justificată.

Un amănunt care contează mai puţin pentru competiţie, însă interesează pe cei care vor să fie prezenţi la jocuri este acela că, începână cu etapa de vineri, 5 octombrie, toate jocurile Ligii a 3-a se vor disputa de la ora 15.00, oră de start valabilă pentru întreaga lună octombrie.

Programul complet al etapei a 6-a în seria a 3-a, Liga a 3-a, este următorul (vineri, 5.10.2012):

– CS Tunari (IF) – CS Ştefăneşti (IF) (obs. Augustin Deleanu – B);

– Viitorul Domneşti (IF) – Concordia II Chiajna (IF) (obs. Marcel Paraschiv – B);

– CS Afumaţi (IF) – FCM Alexandria (TR) (obs. Ghe. Cristoloveanu – B);

– FC Caracal (OT) – CS Baloteşti (IF) (obs. Oleg Iacomi – AG);

– ACS Berceni (IF) – Progresul Cernica (IF) (obs. Adrian Rămureanu – B; se dâjoacă la ora 19:00);

– CS Vişina Nouă (OT) – FC Voluntari (IF) (obs. Stelian Marin – B; se joacă pe 6.10.2012, ora 15.00);

– Inter Clinceni (IF) – stă.

5 Comments

  1. Alexandria nu are antrenor!!!!Mascariciul cu chelie de pe banca, probabil ca este un om amarat de la tzara venit sa vanda zarzavaturi la oras!!!!are o prestatie PENIBILA, gandirea ii lipseste cu desavarsire, are ochii oblici si tristi de milog…Nu mai are nici par si nici dintzi, poate speria copii care nu beau lapte!!!!

  2. o mizerie de om acest GHORGHE ALEXANDRU!!!!Dobitocul in satre pura, mai grav este ca ne afecteaza pe toti!!!

  3. A fost decisiv … un 8-0 care nu lasa loc de comentarii…

  4. Meciul de la Afumati este decisiv si pentru echipa, dar si pentru antrenor. Alex Gheorghe pare mai interesat de judet, liga 3 e prea mare palaria pt el. Dar, poate iese acum si ne revenim

  5. Marian Macaria

    Afara cu Gheorge Alexandru…ultimul shtift de antrenor!!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.