Sport

FCM Alexandria debutează în noul sezon, la Clinceni

Astăzi este debutul de campionat pentru FCM Alexandria, echipă care porneşte la un nou drum, cu gândul unei reprezentări mult mai importante pentru fotbalul teleormănean. Rămasă singura echipă divizionară din judeţ, echipa din Alexandria vrea să demonstreze că se poate face fotbal de performanţă, chiar dacă resursele financiare nu sunt la parametrii altor grupări din competiţia seiei a 3-a, Liga a III-a. Să nu uităm faptul că adversare sunt zece echipe din judeţul Ilfov, un judeţ cu o forţă financiară impresionantă, similară chiar cu Bucureştiul, iar celelalte două, din olt, sunt pretendente în fiecare sezon la locuri fruntaşe în seri. Că nu va fi deloc uşor, este sigur; ceea ce vor oamenii de la FCM Alexandria, ceea ce vrea conducerea clubului de la jucători, este determinare, puncte şi spectacol! “Vrem să arătăm pe teren că jucăm un fotbal de calitate, vrem să aducem oamenii la jocuri, iar acest lucru îl putem reuşi doar prin jocul echipei”, a spus conducătorul clubului, Florea Voicilă. Alexandru Gheorghe este şi el optimist că lucrurile vor sta bine. “Avem un plus la capitolul experienţă, am câştigat în această vară şi din punct de vedere al pregătirii, cred că putem spera la o poziţie între primele locuri ale seriei”!

Aşadar, speranţe sunt, jocul începe să meargă tot mai bine – o dovedesc amicalele şi Cupa României (unde este calificată pentru faza a 5-a) – în care FCM are bilanţ pozitiv, rămâne ca şi în campionat să se confirme. Debutul de azi, de la Clinceni, este prilejul pentru actuala echipă a Alexandriei să arate că este “o forţă în serie”, aşa cum spunea preşedintele clubului, iar cel puţin o remiză îi este la îndemână. Dacă se poate şi mai mult, cu atât mai bine, iar sigur la următorul joc, cu Sportul Studenţesc, de marţi, 11 septembrie, tribunele stadionului vor fi pline.

Cât priveşte lotul de jucători pe care FCM Alexandria îi va avea, acesta cuprinde 24 de jucători, aflaţi sub comanda antrenorului principal Alexandru Gheorghe şi a secundului Marian Botea; iată care sunt toţi componenţii lotului echipei FCM pentru sezonul 2012-2013: Levent Celic, Ion Mirancea – portari; Daniel Lucan, Liviu Floricel, Iulian Grosu (venit de la CS Ştefăneşti), Alexandru Olteanu, Lucian Leu (de la Callatis Mangalia), Armando Mihai (de la FCM Târgovişte), Ovidiu Nicolae – fundaşi; Dan Bădănoiu, Ionel Lătea, Ionuţ Ţânţăreanu, Florin Radu, Antonio Matache (de la Astra 2 Giurgiu),  Alin Pencea (Concordia Chiajna), Marius Urucu, Marius Mitran (de la Oţelul Dobrota), Dan Zamfir (de la Concordia Chiajna), Mihai Marin (CS Nanov) – mijlocaşi; Dan Voicilă, Alexandru Stanciu (de la FC Caracal), Cristian Pârjolea, Ionuţ Voicilă, Daniel Ene (de la Inter Clinceni).

 

Programul complet al etapei a 2-a, în seria a 3-a, este următorul (toate jocurile se dispută vineri, ora 17.00):

– FC Voluntari – CS Ştefăneşti  (obs. Adrian Mihalcea – Bucureşti);

– Inter Clinceni – FCM Alexandria (obs. Adrian Ionescu – Bucureşti);

– CS Tunari – Progresul Cernica (obs. Ion Caţoi – Bucureşti);

– Viitorul Domneşti – FC Caracal (obs. Gh. Cristoloveanu – Bucureşti);

– ACS Berceni – CS Afumati (obs. Vasile Florea – Bucureşti);

– CS Vişina Nouă – CS Baloteşti (obs. Stan Prodan – Alexandria); se joacă pe 8 septembrie, ora 17.00.

– Concordia 2 Chiajna – stă.

Bogdan Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.