Sport

FCM Alexandria – CS Podari 3-1. Amical tare pentru FCM Alexandria, depăşit fără probleme

Sâmbătta trecută, pe stadionul Municipal din Alexandria a avut loc un nou joc de verificare pentru FCM Alexandria din această perioadă precompetiţională. Adversarul de această dată a fost echipa doljeană CS Podari, echipă care în sezonul precedent a evoluat în serie cu echipele teleormănene. În condiţiile în care FCM-ul venea după o serie de rezultate pozitive, meciul contra Podariului era considerat un test foarte important, mai ales că echipa olteană învinsese recent pe Sporting Roşiorii de Vede cu 3-1. Antrenorul Romulus Ciobanu a schimbat din nou formula de start (forţat de unele accidentări,m dar şi prin revenirea altor jucători), însă prima oră de joc a fost echilibrată. Pe final, pe fondul mai multor schimbări apărute în fiecare din tabere au apărut şi golurile, însă în final alexăndrenii s-au descurcat destul de bine şi au câştigat fără prea mari emoţii, cu 3-1, în faţa echipei pregătită de Florin Şoavă.

Victoria de sâmbătă a fost a şasea pentru FCM Alexandria în această vară (din şapte jocuri disputate), însă important este faptul că de fiecare dată au fost folosiţi toţi jucătorii din lot şi s-a creat deja o concurenţă pe posturi.

 

“A fost un test destul de bun, am întâlnit o echipă bine pregătită, care a confirmat şi în sezonul trecut că este o formaţie puternică, iar mâna lui Florin Şoavă se vede acolo. Noi consider că suntem pe un drum bun, echipa se vede că este pregătită, deşi mai sunt multe de pus la punct, în primul rând omogenitatea, iar cauza principală este ceea că sunt mulţi jucători noi, care au nevoie de timp pentru a se acomoda. Consider că vom fi pregătiţi aşa cum trebuie la startul sezonului” – Bogdan Ciobanu, preşedinte FCM Alexandria.

 

– FCM Alexandria – CS Podari 3-1 (Cosmin Căpăăţână 37, Florin Radu 75 penalti, Costin Constantinescu 83 / 64); pentru FCM au jucat următorii: F. Olteanu, E. Sârbu, A. Ştefănescu, R. Paraschivoiu, O. Gheorghe, M. Precup, A. Cincă, M. Popescu, I. Jenaru, A. Barbălată, C. Căpăţână; pe parcursul meciului au intrat toţi ceilalţi jucători din lotul alexăndrean (mai puţin fundaşul B. Matei, care acuză o accidentare), este vorba de: A. Tănase, I. Dragu, D. Boşoteanu, G. Paraschiv, M. David, A. Fatai, L. Brânceanu, I. Drăgan, C. Constantinescu, F. Radu.

Următorul joc de verificare pentru FCM Alexandria va fi sâmbăta vitoare (pe 27 august), împotriva bucureştenilor de la Metaloglobus, partidă care va încheia seria jocurilor de pregătire dinaintea campionatului.

B.Pană

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.