Sport

FCM Alexandria continuă pregătirile

Cu 10 zile înaintea startului de campionat, FCM Alexandria pare să îşi contureze lotul de jucători. Antrenorul Mircea Cristescu are la dispoziţie în jur de 20 de sportivi, din care cel puţin jumătate sunt sub 21 de ani, dar ce este mai important este faptul că începe să se contureze o echipă pentru următorul sezon. Cel puţin, aceasta pare să fie impresia, după ce, în ultimele jocuri, s-a folosit aproape aceeaşi formulă de start (au fost două jocuri, 6-2 cu Voinţa Saelele şi 10-0 cu Spicpo Poroschia). Astfel, la ultimul amical disputat de FCM Alexandria, contra echipei din Poroschia, au jucat cu următorii jucători: Celic, M. Olteanu, Tudor, A. Olteanu, David, Răducu, Pencea, Mitran Lătea, Radu, Bădăuţă; au mai intrat Crăciun, Moraru, Dinu, Ghibirdic, Tereuci, Pârjolea, Dobrin, Burcea.

Dar, în ciuda rezultatelor categorice, sau a diferenţelor net în favoarea alexăndrenilor, în jocurile disputate până acum pe Municipal, antrenorul Mircea Cristescu s-a arătat de multe ori nemulţumit de randamentul unora dintre sportivi, sau de modul în care înţeleg aceştia să respecte sarcinile tactice. “Mai avem mult de lucru, iar campionatul este destul de aproape. Eu sper să ajungem la acea omogenitate pe care o vizăm într-un timp cât mai scurt, însă ştim că va fi un sezon deosebit de dificil”, a spus antrenorul FCM-ului, Mircea Cristescu, cel care a fost prezent în calitate de prim-vicepreşedinte al AJF Teleorman  la şedinţa tehnică de marţi.

Următorul meci de verificare pentru alexăndreni va fi sâmbătă, 24 august, contra formaţiei FC Balş, cel mai probabil în deplasare.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.