Sport

FCM Alexandria caută sportivi de la nivel judeţean – “Aşteptăm răspunsul federaţiei!” – Emanoil Stoica

OLYMPUS DIGITAL CAMERASupărarea pentru ratarea obiectivului din acest sezon pentru FCM Alexandria a fost destul de mare, iar reacţiile oamenilor de sport au fost destul de diverse. Cu toate acestea, toată lumea aşteaptă să vadă ce va face de acum încolo echipa alexăndreană, dar mai ales la ce eşalon va activa din toamna acestui an. Până când se va lămuri acest lucru, trebuie spus faptul că jucătorii localnici din lotul FCM-ului au continuat pregătirile în ultimele zile, cu antrenamente uşoare, efectuate pe terenul sintetic din faţa Stadionului Municipal. Despre soarta FCM-ului din Alexandria, preşedintele Consiliului director al clubului, Emanoil Stoica, a ţinut să precizeze următoarele: “Momentan, noi ştim că suntem retrogradaţi, asta este situaţia şi nu mai putem face nimic în acest sens. Vom aştepta disputarea barajelor pentru promovare, după care aşteptăm răspunsul federaţiei, dacă se vor elibera locuri la Liga a 3-a. În funcţie de răspunsul primit, vom lua o decizie pentru ce vom face, în cadrul Consiliului director al clubului”.

În ce priveşte noul sezon, care pare atât de departe la acest moment, conducerea clubului FCM Alexandria a luat o decizie foarte interesantă: va organiza un trial pentru jucători activi la nivel judeţean. Astfel, în ziua de miercuri, 12 iunie, de la ora 17.00, pe stadionul Municipal, va avea loc un trial pentru sportivi de până la 25 ani, care evoluează la nivelul ligilor 4, 5 şi 6, dintre care se speră găsirea câtorva jucători pe care s-ar putea miza în sezonul următor.

Să mai spunem un singur lucru, faptul că din lotul care a încheiat sezonul precedent al Ligii a 3-a, şapte dintre jucători îşi încheie colaborarea cu clubul FCM Alexandria.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.