Sport

FCM Alexandria – Au început să plece jucătorii de la echipă?

 

După demisia, sau demiterea, lui Alexandru Gheorghe, FCM Alexandria pare să continue să surprindă prin modul în care îşi gestionează problemele. Unele zvonuri, apărute în cursul zilei de miercuri, spun că marţi, după antrenament, Alexandru Stanciu a cerut să plece, din cauza accidentării care nu-i dă pace. Iar preşedintele clubului, Florea Voicilă, a confirmat faptul că “Stanciu a cerut să plece, noi l-am înţeles suficient, însă problema lui medicală se pare că este mai gravă decât ne-am fi aşteptat”. Totuşi, un semn de întrebare ridică achiziţionarea acestuia, care a jucat vreo 45 de minute la Alexandria, în şase etape (din care FCM a disputat cinci jocuri), iar obligaţiile lui faţă de echipă sunt departe de a fi onorate!

De asemenea, la antrenamentul de luni – imediat după şedinţa de analiză la care nu s-a prezentat ex-antrenorul Alexandru Gheorghe, a absentat şi fundaşul Iulian Grosu. Adus cu surle şi trâmbiţe, după ce ajucat prin Liga a II-a sezonul trecut, Grosu a invocat o accidentare, motiv pentru care, după un scurt periplu la stadion, a plecat spre casă, spunând că nu rămâne la antrenament. Ulterior, el nu a mai venit la pregătire, motivul fiind tot presupusa accidentare.

E în regulă până aici, însă şi Florin Radu sau Mitran sunt accidentaţi, dar ei au fost prezenţi la antrenamente în aceste zile, au alergat uşor în jurul terenului, în timp ce colegii lor făceau antrenament, astfel că acest comportament al lui Iulian Grosu (care este fotbalist, de!) este cu atât mai greu de explicat!

Rămâne de văzut ce formulă de joc va adopta vineri, la jocul cu FC Caracal, “principalul” Marian Botea, care nu se poate folosi nici de formula standard, nici de prezenţa unor jucători importanţi din echipă. Iar înaintea etapei a 7-a, FCM Alexandria ocupă locul 13 (ultimul în clasamentul seriei a 3-a), în timp ce oaspeţii sunt pe locul 2.

Bogdan Pană

2 Comments

  1. Ion Popescu

    Voicila, Voicila,Voicila,groparulfotbalului,alexandrean!Sa plece,sa plece,sa plece cu toata gasca lui,de fapt cu alde fiso si se vor gasi destui oameni,capabili, interesati si dornici sa faca ceva si pentru oropsitii astea de suporteri ai orasului care asteapta de atat amar de timp sa mai vada si ei ceva fotbal local!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.