Sport

FCM Alexandria a stabilit primele amicale

În urmă cu o săptămână (pe 28 ianuarie) lotul de jucători localnici de la FCM Alexandria începea pregătirile sub comanda antrenorului Marian Botea. De luni, 4 februarie, lotul echipei alexăndrene este complet, astfel că, în următoarea perioadă, jucătorii se pot pregăti împreună, iar în câteva zile se va trece la pregătirea tactică. În acest sens, conducerea clubului FCM a purtat deja unele discuţii pentru disputarea de jocuri amicale, de verificare, iar primul joc amical din această iarnă va fi vineri, 8 februarie, la Roşiorii de Vede, contra liderului Ligii a 4-a, Sporting. După această partidă, alexăndrenii vor avea un alt meci de verificare, pentru data de 13 februarie, la Mioveni, cu echipa CSM Piteşti (pe teren sintetic), iar seria amicalelor va continua în week-endul următor. “Vrem ca echipa să intre repede în ritmul de pregătire, prin jocuri se câştigă repede la capitolul omogenitate, însă şi antrenamentele vor continua în acelaşi rit”, a spus conducătorul clubului FCM Alexandria, Florea Voicilă.

În privinţa pregătirii specifice de iarnă, în perioada următoare lotul de la FCM Alexandria va beneficia de un stagiu centralizat de antrenament, în care vor fi incluse şi câte două şedinţe de pregătire zilnic, în care se va pune accent atât păe latura fizică, cât şi pe partea tactică.

Jucătorii echipei FCM Alexandria care se pregătesc de ieri sub comanda antrenorului Marian Botea sunt următorii: L. Celic, I. Mirancea, A. Crăciun, D. Lucan, A. Pencea, D. Bădănoiu, D. Voicilă, I. Voicilă, C. Pârjolea, M. Urucu, M. Mitran, D. Zamfir, A. Olteanu, O. Nicolae, I. Ţânţăreanu, M. Marin, F. Radu, L. Floricel, D. Ene, A. Matache, I. Lătea, L. Leu.

Campionatul Ligii a 3-a se va relua la data de 8 martie, însă FCM Alexandria va sta în prima etapă, astfel că startul în noul sezon va fi pe 15 martie.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.