Sport

FCM Alexandria a făcut selecţie – Ce vine din spate?

trialMarţi după-amiază, pe stadionul Municipal din Alexandria a avut loc mult-aşteptatul trial organizat de FCM Alexandriaâ, pentru completarea lotului cu jucători de la nivel judeţean. Au fost prezenţi peste 30 de jucători, care au încercat să arate atât calităţile native, cât şi cele dobândite la echipele sau nivelul unde activează fiecare, însă se poate spune că n-au rupt gura târgului. În jocul FCM vs. selecţionabili, scorul a fost 6-0, dar diferenţa de valoare a fost foarte mare. Că nici un jucător n-a fost remarcat în mod deosebit este ştiut, însă, cert este că trialul de marţi trebuia făcut de aşa manieră încât, jucătorii veniţi pentru o eventuală selecţie să aibă ocazia să arate ceva, nicidecum să joace împotriva celor de la FCM, adică unii nici n-au apucat să atingă mingea!

Interesant este faptul că la selecţia de acum două zile au fost prezenţi atât membrii Consiliului director al FCM, care au urmărit jocul din tribună, cât şi stafful tehnic (managerul sportiv Florea Voicilă, antrenorul principal Nicu Lixandru şi secundul Marian Botea), dar nici unul nu a remarcat vreun tânăr pe care s-ar putea “pune ochii”, pentru a fi inclus în lotul lărgit al FCM-ului! Nu suntem acum prea răutăcioşi, dar unii jucători din cei care au fost prezenţi pe teren marţi au arătat, cel puţin prin determinare, că sunt egali cu adversari lor!

Totuşi, după trialul de marţi se pune întrebarea firească: ce vine din spate şi, mai ales, cine îi susţine pe tinerii care vor să facă ceva?

Bogdan Pană

One Comment

  1. Echipa a ajuns in liga a IV din cauza lu Voicila si a pramatiei de de fiu-sau , dan RUSINE ,

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.