Politic

Fără să fie întrebaţi dacă vor sau nu, mai mulţi liberali s-au trezit în noul BPJ al partidului

Nu mai este un secret pentru nimeni că liberalii teleormăneni au un nou şef, aşa cum nu mai este o noutate nici faptul că, în şedinţa Biroului Permanent Naţional în care s-a votat alegerea lui Eugen Pîrvulescu drept preşedinte unic al PNL Teleorman a fost votat şi noul Birou Permanent Naţional al partidului, din care fac parte nu mai puţin de 70 de liberali.

Astfel, din noul BPJ al PNL, votat luni, 4 iulie, fac parte preşedintele organizaţiei judeţene, cei trei parlamentari PNL de Teleorman, patru prim-vicepreşedinţi, 8 vicepreşedinţi, un secretar general şi doi secretari generali adjuncţi, cei trei preşedinţi ai organizaţiilor de tineret, femei şi pensionari, 8 secretari executivi şi 40 de membri, printre care şi cei 28 de primari PNL.

Criteriile care au stat la baza alegerii noilor membri ai structurii de conducere a PNL, unele mai mult decât subiective potrivit unor voci liberale, au stârnit discuţii nu tocmai cordiale în interiorul partidului şi au condus la demisii, cunoscute în acest sens fiind deja cele ale consilierilor locali George Drăghici şi Adrian Savu.

De altfel, unii reprezentanţi ai dreptei din judeţ susţin că, prin votarea noului BPJ, s-a urmărit eliminarea celor vocali, care au avut de-a lungul timpului opinii diferite faţă de cele ale noului preşedinte PNL şi includerea pe listă a celor care l-au susţinut pe Eugen Pîrvulescu pentru preluarea şefiei partidului.

Ce este însă de remarcat, dincolo de faptul că Eugen Pîrvulescu a încercat să-şi includă în Biroul Permanent Judeţean al partidului oameni care l-au susţinut în demersurile sale, este faptul că, surpriză sau nu, unii dintre aceştia, deloc puţini la număr, fie nu au dorit să facă parte din structura de conducere a PNL atunci când li s-a propus, fie au aflat de prezenţa lor în Biroul Permanent Judeţean din publicaţia noastră.

Printre cei care nu vor să facă parte din echipa de conducere a noului lider PNL sunt, se pare, Mihai Ştefan, Cristi Barbu  sau Lucian Militaru, dar şi mai mulţi primari liberali, care preferă mai degrabă să-şi vadă de mandatele încredinţate de electorat, decât să se ocupe de jocuri şi strategii subterane. (Violeta Mocanu)

One Comment

  1. Vai de mama lor de „labari”, ca liberalismul a crapat de mult!!!Partulescu este o excrescenta maligna a almajanismului, doctrina lui „ciorditi tot, copii”!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.