Sport

Fără Eugen Trică pe bancă, CSM Alexandria este retrogradată matematic în Liga a III-a

Eugen Trică a plecat de la CSM Alexandria pentru a o antrena pe FCU Craiova. Antrenorul a avut rezultate modeste pe banca teleormănenilor, doar patru puncte în cinci partide jucate. Acesta a încheiat amiabil contractul cu CSM și a preluat-o pe FCU Craiova în Superliga României, aflându-se a treia oară pe banca oltenilor.
Sâmbătă dimineața, CSM Alexandria a disputat în deplasare partida contra Metaloglobus București, la Clinceni, meci încheiat cu o remiză albă, 0-0. După acest scor de egalitate, echipa municipală este retrogradată matematic în Liga a III-a, după ce a petrecut doar un singur sezon în eșalonul secund.
Alexandria are doar trei victorii în Liga a II-a, cu Concordia Chiajna, Progresul Spartac și CSC Dumbrăvița. Alături de CSM, a retrogradat matematic și Progresul Spartac, echipa care la finalul sezonului regulat se afla pe ultima poziție a clasamentului.
Următorul meci al CSM Alexandria se va disputa pe Stadionul Municipal din Turnu Măgurele, contra Argeș Pitești. În meciul precedent, echipa din Trivale s-a impus cu scorul de 4-0, tot la Turnu Măgurele. Partida se va juca sâmbătă, 13 aprilie, de la ora 11.00. (Maria GAVRILĂ, studentă anul II, specializarea Jurnalism, Universitatea Ovidius din Constanța). 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.