Social

Facturile la curent nu se mai plătesc la Poștă. Mai mulți teleormăneni din mediul rural, nemulțumiți de această situație

Locuitorii mai multor localități teleormănene, mai ales din mediul rural, sunt nemulțumiți de faptul că nu își mai pot plăti facturile la curent la Poștă, asta pentru că CEZ a reziliat contractul cu Poșta Română.

Oamenii se plâng de faptul că în localitățile lor sunt puține puncte de plată și, de multe ori, că acestea funcționează foarte greu, fiind nevoiți să facă mai multe drumuri pentru a reuși să achite factura. Cei cărora le este mai greu sunt bătrânii.

Clienţii CEZ Vânzare au la dispoziţie o gamă variată de modalităţi de plată a facturii de energie electrică, precizează societatea, însă uită să menționeze că cei mai mulți clienți preferă plata în numerar. Plus de asta, pentru teleormănenii din mediul rural, pentru bătrâni mai ales, internet banking, debit direct, ATM, transfer bancar, plata online sunt mijloace de plată de care nu dispun, neavând posibilitatea efectuării plăților prin acest mod, dat fiind faptul că cei mai mulți, pensionarii în special, își obțin drepturile bănești numerar.

În localități precum Băbăița, Beuca, Blejești, Conțești, Crevenicu, Furculești sau Frumoasa există câte un singur punct de plată a facturilor, multe nefiind instituții bancare, iar locuitorii localităților Frăsinet, Purani, Sârbeni și Sfințești trebuie să meargă în localitățile limitrofe în vederea achitării facturilor la curent. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.