Eveniment

Explozie la o locuință din Zimnicea

În data de 02.05.2013, la ora 22.20, pompierii militari zimniceni au fost solicitați pe numărul unic de urgență 112, să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuința lui Lucian I, situată pe strada Împăratul Traian, din oraș. Sosiți la fața locului cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, militarii au constatat că incendiul se manifesta la bunurile materiale din bucătăria locuinței, cu pericol de propagare la celelalte încăperi, iar proprietarul prezenta arsuri pe față și mâini. Victima a fost preluată imediat de către paramedicii zimniceni, care, după acordarea primului ajutor, au transportat-o de urgență la Spitalul Orășenesc Zimnicea, pentru primirea de îngrijiri medicale de specialitate.

Incendiul a fost localizat și lichidat în mai puțin de 30 de minute, în stadiul în care a fost găsit, flăcările distrugând următoarele bunuri materiale: un aragaz, o hotă, un frigider, mobila din bucătărie, un aparat radio, mai multe covoare, materiale textile, un card bancar, o sumă de bani, ferestrele și ușile de la hol și bucătărie. Valoarea bunurilor distruse a fost apreciată la suma de 10000 de lei, iar cea a bunurilor salvate la peste 200000 de lei.

Din cercetările efectuate la fața locului, a reieșit faptul că explozia s-a produs din cauza acumulărilor de gaze, la folosirea întrerupătorului de către proprietar. Aceasta explozie, pe lângă rănirea gravă a lui Lucian I, a fost urmată și de incendiu la bunurile materiale din interiorul bucătăriei.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.