Eveniment

Explozia unei butelii a distrus în totalitate două camere ale unei case din Copăceanca / O femeie de 79 de ani, surprinsă sub dărâmături, a fost preluată de elicopterul SMURD

Astăzi, pompierii militari teleormăneni au fost solicitați să intervină la un eveniment produs la o casă de locuit în localitatea Copăceanca, cauzat de explozia unei butelii. Salvatorii au intervenit cu o autospecială de stingere, o descarcerare și o ambulanță SMURD.

O bucătărie și un dormitor, pe o suprafață de circa 20 mp, au fost distruse în totalitate de suflul exploziei, aceasta nefiind urmată de incendiu, informează ISU Teleorman.

Victima, o femeie de aproximativ 79 de ani, surprinsă sub dărâmături, a fost scoasă de vecini până la sosirea salvatorilor din cadrul Detașamentului Alexandria. Aceasta prezenta arsuri de gradul II și III, pe circa 20% din suprafața corpului, inclusiv pe căile aeriene. Echipajul medical de pe elicopterul SMURD, sosit în sprijin la locul evenimentului, a luat decizia intubării victimei și transportării la Spitalul Floreasca din municipiul București.
Pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.
Cauza probabilă a exploziei a fost o acumulare de gaze, cel mai probabil de la o butelie defectă, care s-a produs când femeia a încercat să aprindă aragazul.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.