Social

Examenul de bacalaureat continuă, mâine, cu proba obligatorie a profilul

Candidaţii din toate promoţiile care s-au înscris pentru examenul de bacalaureat susţin, miercuri, 27 iunie, proba obligatorie a profilului. Afişarea primelor rezultate, în centrele de examen şi pe site-ul bacalaureat.edu.ro, este prevăzută pentru data de 4 iulie.

Probele scrise ale examenului de bacalaureat au început luni, cu proba de Limba şi literatura română. Ziua de marţi, destinată probei la Limba şi literatura maternă, care poate fi în limbile maghiară, germană, sârbă, slovacă, croată, turcă, ucraineană şi italiană, a fost liberă pentru candidaţii din Teleorman.

Ultima probă scrisă din această sesiune, proba la alegere a profilului şi specializării, este programată joi, 28 iunie.

Emoţiile au început pentru absolvenţii clasei a XII-a luni, 25 iunie, odată cu proba la Limba şi literatura română, probă la care s-au înscris 2.237 de candidaţi din Teleorman, care susţin această sesiune a Examenului de bacalaureat în opt centre de examen, respectiv Colegiul Național ”A.I. Cuza” Alexandria, Liceul Pedagogic ”Mircea Scarlat” Alexandria, Liceul Tehnologic ”N. Bălcescu” Alexandria, Liceul Teoretic Zimnicea, Colegiul Național ”Anastasescu” Roșiori de Vede, Liceul Tehnologic ”Virgil Madgearu” Roșiori de Vede, Colegiul Național ”Unirea” Turnu Măgurele și Liceul Teoretic Videle. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.