Sport

Evoluții apreciate ale handbaliștilor

În acest week-end, echipele teleormănene de handbal au susținut partide în competițiile oficiale în care sunt implicate. Seniorii de la Atletico Alexandria au dispus de cei de la CS HC 2010 Buzău, cu scorul de 33-27 (13-12). Echipa noastră, n urma acestui succes, și-a consolidat poziția a opta în clasament, cu 18 puncte, la egalitate cu CSM II București și cu CSU Danubius Galați.

Într-un alt meci, CSU Danubius Galați a dispus, pe teren propriu, de Știința Municipal Bacău cu 32-27.

În continuarea cuplajului pe semicercuri, CSS Alexandria a jucat, la juniori II, cu liderul seriei, CSM Progresul Băilești. Trupa olteană s-a dovedit o nucă tare, impunându-se cu scorul de 32-25 (14-10), după un meci pe care oaspeții l-au controlat da capo al fine. Alte rezultate din competiția juvenilă:

CSS Drobeta Turnu Severin – LPS Tg. Jiu 12-23

CSS Craiova – ACS Romanați Sport Caracal 27-25

Înfrângerea formației din Caracal echivalează cu calificarea matematică, a handbaliștilor noștri, pentru faza semifinală. CSS Alexandria ocupă locul 4 în clasament, cu 29 de puncte, la o distanță de 11 lungimi față de handbaliștii din județul Olt, până la finele competiției mai fiind programate încă trei runde.

Ambele meciuri de handbal au fost programate în cuplaj, la sala de sport a Școlii generale nr. 7 din Alexandria. (Cristi Frisk)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.