Sport

Eveniment inedit de Zilele Alexandriei-Gabriela Szabo a concurat la “Crosul Alexandriei”

Ziua de joi, 29 august, a deschis seria evenimentelor sportive incluse în cadrul Zilelor municipiului Alexandria, iar pentru prima dată s-a organizat un cros la care au putut participat toţii cetăţenii municipiului. “Crosul Alexandriei” şi-a dat startul din faţa sediului primăriei, iar finişul a fost pe stadionul Municipal, unde au ajuns câteva zeci de participanţi, inclusiv cel mai tânăr şi cel mai vârstnic participant.

Invitaţi de onoare ai Primăriei Alexandria la acest eveniment au fost marea campioană Gabriela Szabo (consilier al ministrului tineretului şi sportului) şi subsecretarul MTS, Ioan Augustin, care au concurat alături de ceilalţi participanţi la cros, iar la final au ţinut să transmită un mesaj pe cât de simplu, pe atât de important pentru toţi cei prezenţi: “Faceţi mişcare!”

De altfel, fosta mare campioană de semifond a vorbit, în faţa auditoriului, despre importanţa sportului pentru sănptatea fiecăruia, pentru sănptatea societăţii. “Este nevoie de sport, de mişcare, nu neapărat pentru a face performanţă, ci doar pentru sănptatea noastră, a fiecăruia. Mesajul meu este să faceţi cât mai multă mişcare, să combatem sedentarismul printr-un stil de viaţă care să presupună cât mai mult sport în fiecare zi”, a spus Gabriel Szabo, completată de subsecretarul MTS Ioan Augustin, care a evidenţiat chiar un program derulat la nivel naţional, de încurajare a mişcării în rândul publicului larg.

Festivitatea de premiere a Crosului Alexandriei, efectuată de administratorul public al municipiului, Ştefan Tăbăcitu, alături de Gabriela Szabo, a încheiat prima ediţie a acestui eveniment, care se vrea să fie permanentizat la fiecare ediţie a Zilelor municipiului Alexandria.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.