Sport

Eva-Maria Ionescu, dublă câștigătoare la Turneul Dinamo Babolat

Jucătoarea de tenis legitimată la CSS Alexandria, Eva-Maria Ionescu a participat, pe parcursul acestei săptămâni, la turneul Dinamo Babolat, desfășurat în incinta complexului sportiv din Șoseaua Ștefan cel Mare, București.

Sportiva noastră a realizat dubla, pe tabloul categoriei de vârstă sub 10 ani. În proba de simplu, ea a dominat autoritar întrecerea, câștigând turneul final cu doar trei game-uri cedate. Rezultatele înregistrate au fost următoarele: 6-1, 6-1 cu Iris Zbrâncă, 6-1, 6-0 cu Ioana Darie și 6-0, 6-0 cu Eva-Maria Ciolan. În turul preliminar, Eva Maria Ionescu o depășise cu 6-0, 6-0 pe Ana Iliuță.

Pe tabloul de dublu, Eva-Maria Ionescu a făcut pereche cu Alina Florea, cele două fiind, de departe, cele mai bune din turneu. S-au notat alte trei succese în turneul final, cu rezultatele: 6-2, 6-1 cu A. Komarov/I. Zbrâncă, 6-1, 6-1 cu A. Constantin/I. Darie și w.o. cu M. Nagy/F. Ogrezeanu.

Este de apreciat pasiunea copiilor care aleg să practice un sport cum este tenisul de câmp, deşi dificultățile sunt destul de mari, ei trebuind să recupereze orele de școală de la care sunt scutiți atunci când participă la turnee, în timpul săptămânii. (Cristi Frisk)

One Comment

  1. Felicitări și mult succes

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.