Sport

Eva Maria Ionescu, câștigătoare a Cupei de Iarnă

Jucătoarea de tenis Eva Maria Ionescu a participat, în această săptămână, la Cupa de Iarnă, competiție găzduită de municipiul argeșean Curtea de Argeș. Sportiva legitimată la CSS Alexandria s-a impus în fosta cetate de scaun a Țării Românești, pe tabloul de concurs aferent fetelor de 12 ani. Alexăndreanca, desemnată favorită secundă la câștigarea trofeului, a avut un prim tur liber, după care a învins-o cu 6-0, 6-0 pe localnica Elena Tomescu. În semifinale, Eva-Maria Ionescu a trecut de Ioana Ștefan, cu 6-0, 6-2.

În ultimul act al turneului, Eva-Maria Ionescu a câștigat partida contra piteștencei Zgondea Hristache, cu scorul de 6-1, 6-2, adjudecându-și astfel și trofeul pus în joc. Prin acest succes, jucătoarea de tenis din Alexandria s-a revanșat după o prestație mai puțin reușită la Cupa Galaxi, competiție desfășurată săptămâna trecută, la București.

Turneul de la Curtea de Argeș s-a desfășurat în sală, pe parchet, suprafață mult mai convenabilă pentru stilul de joc al Evei. (Cristi Frisk)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.