Politic

Europarlamentarul Dăncilă, înaintea CExN al PSD

Ioan DUMITRESCU

Europarlamentarul social-democrat Viorica Dăncilă consideră că respingerea propunerii de prim-ministru din partea PSD-ului, în persoana lui Sevil Shhaideh, este neconstituţională. Membră a Comitetului Executiv Naţional a Partidului Social Democrat, europarlamentarul Viorica Dăncilă apreciază că refuzul preşedintelui Klaus Werner Iohannis, fără nici o motivaţie, îi nedreptăţeşte pe toţi românii, care văd astăzi că sunt ignoraţi de preşedintele ţării.

„Nu este o ambiţie, este un război politic pe care l-a declanşat preşedintele Iohannis, care astfel ignoră votul masiv al românilor la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016”, a declarat Viorica Dăncilă, care a mai precizat că, din punctul de vedere strict personal, la Comitetul Executiv Naţional al PSD-ului, social-democraţii ar trebui să meargă în continuare cu aceeaşi propunere pentru funcţia de prim-ministru, dar acesta este doar un punct de vedere personal, lucrurile urmând să se decidă în şedinţa CExN al PSD-ului.

2 Comments

  1. Are dreptate. Este neconstitutional dupa Constitutia ”agreata” de psd. Trebuia sa vina Presedintele in genunchi sa -i multumeasca lui dracnea ca a propus-o pe S.S. ca prim-ministru!!!!

  2. un cetatean

    Argumenteaza! Daca tot dai declaratii, macar ai bunul simt si documenteaza-te inainte si nu mai sari ca tata la atac. Daca asa te-a instruit partidul…

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.