Sport

Eurocar Service Teleorman acordă primul Premiu Fair Play

Introdusa cu 14 ani in urma, acrodarea premiilor Fair-Play continua si in actuala editie de campionat judetean. Cele 14 editii de campionat in care premiul a fost acordat de firma Knauf, au dus la o buna organizare si o stare disciplinara de apreciat. Sigur mai sunt echipe unde manifestarile depasesc starea de normalitate, dar s-a redus simtitor numarul actelor de huliganism.

In conditiile in care firma Knauf nu mai are de peste 5 ani un dealer in judetul Teleorman, s-a hotarat incetarea contractului de sponsorizare cu AJF.

Hotarata sa nu renunte la acest important aspect, acela al stimularii sportivitatii, AJF Teleorman, a gasit repede finantarea pentru editia de campionat 2019-2020.

Cunoscuta firma teleormaneana EUROCAR Service Teleorman, a achiesat imediat la proiect, si va acorda in aceleasi conditii ca si pana acum premiile sportivitatii. Reprezentanta brandului Dacia Renault in sudul Romaniei, a mai sponsorizat cu ani in urma echipa de baschet CST Alexandria, intr-o perioada fasta pentru echipa noastra, incoronata cu o participare in cupele europene, o premiera pentru baschetul alexandrean, si cu clasari in partea superioara a clasamentului an de an.

EUROCAR Service Teleorman are avantajul unui management reusit in domeniul automobilelor asigurat de Ionel Popescu, in acelasi timp un pasionat al sportului, care nu a ramas iundiferent la oferta de a sustine activitatea fotbalistica din judetul Teleorman. “Am considerat ca putem ajuta fotbalul, iar idea sustinerii sportivitatii chiar mi-a placut. Cunosc bine sportul din judet, îi apreciez pe cei care il conduc si au asemenea initiative, si fac eforturi spre a desfasura un fotbal onest si marcat de sportivitate. Cred ca fiecare dintre noi ne dorim un climat sanatos, fie ca suntem angrenati in fotbal, in baschet, handbal sau oricare alt sport. Sper ca gestul nostru sa contribuie in mod eficient, la notiunea de fair-play” ne-a declarat Ionel Popescu directorul general al Eurocar, in scurta discutie avuta cu domnia sa, legata de acest aspect.

Incepand din etapa a VIII a, stadioanele din judet, vor fi brenduite cu insemnele sponsorului, asa incat Eurocar sa fie prezent la toate bazele sportive de la Liga 4, categorie la care se acorda acest premiu.

Prima decernare a premiului va fi atribuita echipei CSM Alexandria 2, sambata 19 octombrie 2019, incepand cu ora 12.30, care va disputa jocul pe teren propriu in compania AS Avantul Stejaru.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.