Politic

Eugen Pîrvulescu, senator PNL de Teleorman: “UDMR să iasă de la guvernare! Ardealul a fost și va fi românesc!”

Senatorul PNL de Teleorman, Eugen Pîrvulescu a avut o reacție dură după declarațiile controversate ale deputatului UDMR Csoma Botond privitoare la Ardeal, dar și privitoare la modul în care parlamentarii UDMR au ignorat Ziua Națională a României.

“UDMR să iasă de la guvernare! Ardealul a fost și va fi românesc!

După ce UDMR prin vocea deputatului Csoma Botond a sfidat românii în Parlamentul României de Ziua Națională, spunând că “Ardealul nu era numai românesc, ci și unguresc, săsesc și evreiesc”, parlamentarii UDMR au făcut front comun și au ignorat complet România pe 1 Decembrie.

Nici unul dintre parlamentarii maghiari care beneficiază de toate drepturile pe care România le oferă cu atâta generozitate și cu bunăvoință și îi tolerează de peste 30 de ani în cele mai înalte funcții ale statului – să nu uităm că în guvernul României avem un viceprim-ministru și 3 miniștri de la UDMR!!! – NICI UNUL nu a binevoit să transmită un simplu mesaj de La Mulți Ani! de Ziua Națională, sfidând astfel România și poporul român!

Prin urmare, răspunsul meu pentru UDMR este: România este stat naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil! Dacă nu puteți accepta și respecta acest lucru, ieșiți de la guvernare!”, a scris senatorul PNL și președintele liberalilor teleormăneni pe pagina sa de Facebook.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.