Politic

Eugen Pîrvulescu se pregăteşte să devină preşedinte unic al PNL Teleorman. Între timp, colegii de partid îl acuză de trădare

În urma scrutinului pentru alegerile locale de duminică 5 iunie, dreapta din judeţ s-a ales cu 28 de primării, 11 mandate de consilieri judeţeni şi  377 de mandate de consilieri locali, care i-au ajutat pe liberali să obţină şi mai multe funcţii de viceprimari în urma formării de majorităţi în consiliile locale.

Puţin, susţin unii dintre liberali, în condiţiile în care obiectivul stabilit şi trâmbiţat de Eugen Pîrvulescu în campania electorală a fost de 55 de primării şi 17 mandate de consilieri judeţeni, care ar fi urmat să-i asigure şi funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean.

Cu toate acestea, Eugen Pîrvulescu susţine că rezultatul obţinut de PNL în judeţul Teleorman este unul de excepţie şi că a fost dat exemplu de conducerea centrală. Mai mult, co-preşedintele PNL se pregăteşte să preia funcţia de preşedinte unic al PNL Teleorman, lucru ce ar urma să se petreacă, susţine liderul liberal, la următoarea şedinţă a Biroului Permanent Naţional.

Între timp însă, apele în interiorul organizaţiei liberale din judeţ nu sunt tocmai limpezi, iar discuţiile în contradictoriu şi acuzaţiile de trădare par să fie la ordinea zilei.

În acest sens, un exemplu concret este ultima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean, de miercuri, 22 iunie, când mai mulţi liberali, printre care Bogdan Cocu şi Mihai Ştefan, l-au acuzat pe Eugen Pîrvulescu de faptul că ar face jocul adversarilor politici, în condiţiile în care co-preşedintele PNL a refuzat validarea mai multor consilieri locali de pe zona Turnu Măgurele. (Violeta Mocanu)

4 Comments

 1. Desdemond Tooutu

  Cu tractoristul si analfabetul PARTZULESCU, chiar ca s-a ales praful de tot…Este incredibil ca un partid de oameni educati, ce se vrea generator de prosperitate economica are un leader de tip presedinte de ceapeu!!!!Partzulescu este CREATZIA si MOSTENIREA MEGA CATASTROFEI ALMAJANU!!!

 2. Pai cum ramane cu comasarea ? Am impresia ca mai multi membrii
  PDL au fost decat membrii PNL,atinci de ce presedinte de la pnl ?,,,,,nu este
  si asta o varianta ?,,,,,

 3. Florentin

  Mare realizare ati avut in alegeri. Ati injurat ca la usa cortului pe oricine prindeati ca vi se opune pe internet. Adventist hot si prefacut!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.