Politic

Eugen Pîrvulescu: „Problema inundațiilor în județul nostru este una reală, nu trebuie să o abordăm doar când casele oamenilor sunt pline cu apă”

Problema inundațiilor este una reală, cu care județul Teleorman se confruntă frecvent, și nu trebuie abordată doar atunci când casele oamenilor sunt pline cu apă, susține senatorul PNL de Teleorman, Eugen Pîrvulescu. Președintele PNL Teleorman mai spune și că a purtat mai multe discuții cu instituțiile competente, pentru găsirea unor soluții, iar în perioada următoare va și prezenta un plan concret de investiții pentru fiecare dintre localitățile teleormănene care se confruntă cu inundații de obicei.

„Problema inundațiilor în județul nostru este una reală, pe care nu o putem trece cu vederea și nu trebuie să o abordăm doar când casele oamenilor sunt pline cu apă.

A devenit o obișnuință pentru politicieni să apară ca ciupercile după ploaie, în cizme de cauciuc, profund îngrijorați de situația gospodăriilor inundate, însă atunci când iese soarele sau se retrage apa toți „implicații” uită complet de această problemă.

An de an, inundațiile au distrus sute de gospodării în Teleorman, oamenii priveau neputincioși cum munca lor era distrusă.

Personal, am studiat această problemă, am luat legătura cu instituțiile competente, pentru a găsit soluții eficiente. Cârpelile nu rezolvă cauza, doar diminuează efectul, pentru moment.

Este nevoie de investiții majore și avem susținerea Guvernului Orban, aspect esențial pentru a putea pune în practică inițiativele care implică finanțare.

Voi prezenta public atât soluțiile la această mare problemă cu care se confruntă județul nostru, cât și planul concret de investiții, pentru fiecare localitate afectată”, transmite senatorul PNL de Teleorman, Eugen Pîrvulescu.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.