Politic

Eugen Pîrvulescu, președinte PNL Teleorman: “Indiferent pe cine voi deranja, cetățenii vor desemna viitorii noștri candidați”

Domnule senator, începem cu o întrebare care se află pe agenda politică în această perioadă. Intră PNL la guvernare?

– Da. PSD nu mai are legitimitate, Guvernul trebuie să plece acasă, iar PNL trebuie să-și asume guvernarea, să repare toate derapajele și tot răul făcut României și cetățenilor ei.

Cu cine veți forma Guvernul?

– Toate partidele de opoziție au obligația să răspundă pozitiv românilor care i-au investit cu încredere și au penalizat PSD. Cine se eschivează înseamnă că “e blat” cu PSD. Un blat despre care, pe viitor, voi vorbi eu, așa cum l-am simțit în 2016.

– “Înghițiți broasca”, și aici ne referim la Ponta?

– Ponta are rolul lui, acela de a rupe PSD. El, dacă nu face joc cu PSD, va vota moțiunea de cenzură.

– Acceptați prim-ministru de la alt partid?

– Categoric, nu. Noi am câștigat alegerile. Primul ministru trebuie să fie de la PNL. Celelalte partide trebuie să se alinieze lângă PNL. Este și șansa parlamentarilor de la ALDE să nu ajungă la coșul de gunoi al politicii românești.

– Dumneavoastră ce obiectiv politic aveți?

– Pe termen scurt, facem o analiză și curățenie internă, pentru ca aceia care nu au rezultate, trebuie să facă un pas în spate și să facă loc tinerei generații, care este tot mai interesată de politică și de PNL. Tinerii politicieni vor găsi în mine și în PNL rampa de lansare, atât la nivel local, cât și național.

Pe termen mediu și lung, câștigarea alegerilor prezidențiale, cu Klaus Iohannis câștigător al celui de-al doilea mandat. De asemenea, obiectivul principal rămâne câștigarea Consiliului Județean, pentru că sunt convins că teleormănenii s-au săturat, după 25 de ani cu PSD-ul la butoane, de cât de prost au administrat județul.

– Deschideți porțile partidului?

– Categoric, da. Astăzi, vă spun în premieră, agenda electorală din 2020 o fac cetățenii din Teleorman pentru mine.

– Am înțeles. Porțile sunt deschise și pentru primari ai altor partide?

– O să vă surprind, dar astăzi, când vorbim, am 5 solicitări de la primari PSD, care vor să părăsească corabia înainte să se scufunde. Da, primim, însă selectăm. Nu vom accepta oameni care schimbă culoarea politică doar pentru a putea să continue bătaia de joc la adresa cetățenilor.

– Ce le transmiteți teleormănenilor care v-au votat mai mult ca oricând?

– Am înțeles responsabilitatea din 26 mai, le mulțumesc tuturor celor care au fost la vot și-i asigur  că plecăm împreună pe un drum fără întoarcere – o Românie modernă, cu cetățenii stăpâni. Îi asigur pe teleormăneni că împreună vom scăpa județul nostru de dominația pesedistă și vom ridica și județul nostru la un standard de normalitate, bun-simț, un trai mai bun.

3 Comments

  1. Observator

    Acest personaj care nici lui nu-i vine sa creada ca este in aceasta postura incearca sa se faca auzit.Dar lipsa de experienta politica il face vulnerabil si necredibil.Nu poti sa spui cu jumatate de gura ca am castigat alegerile(CARE?)si actuala putere nu mai are legitimitate!PNLtrebuie sa-si asume guvernarea,sa repare toate derapajele si raul facut Romaniei!Mai veneticule in politica,tu nu ai inteles ca acest guvern a reparat greselile facute de cei care v-au acaparat(PDL)?Si daca imi este permis ,iti dau un sfat,renunta la declaratiile stas facute de toti politicienii! Placa asta s-a uzat si nu mai are nicio relevanta!

  2. Padeanu L

    Hai ca poate poate se schimba ceva si in judetul asta. Domnule Pirvulescu, sunteti, cred, ultima noastra scapare…

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.