Politic

Eugen Pîrvulescu, PNL – „Suntem în stadiul de coagulare a echipei, se pune accentul pe munca în echipă”

Liberalii nu pierd timpul, astfel că luni, 5 ianuarie, Comisia paritară PDL-PNL s-a reunit pentru a discuta criteriile pentru definitizarea fuziunii. Mai mult, Consiliul Naţional de Coordonare al PNL este convocat pentru 31 ianuarie pentru a valida criteriile propuse pentru definitivarea fuziunii şi în teritoriu.

Co-preşedintele PNL Vasile Blaga recunoaşte însă că în noul PNL mai sunt unele probleme în teritoriu în ceea ce priveşte fuziunea, dar a explicat că acestea nu sunt de nerezolvat. “Nimeni nu a crezut că fuziunea va fi ceva uşor, aşa că nu fac o dramă când văd că mai sunt probleme sau că mai avem de armonizat poziţii. Vă garantez că această construcţie politică nouă se va întări şi la alegerile din 2016, lucrurile în suspensie se vor rezolva până atunci. Până una-alta, decizia prin care cele două partide au fuzionat a fost validată de victoria în cea mai grea competiţie electorală: PDL şi PNL au câştigat Preşedinţia României”, a mai explicat Blaga.

Referitor la declaraţia co-preşedintelui Vasile Blaga, Eugen Pîrvulescu, vice-preşedintele PNL Teleorman, a declarat: „La nivel de judeţ, relaţiile sunt foarte bune, nu avem disensiuni. Aşteptăm acum formula de închegare a organizaţiilor judeţene, locale şi comunale. Suntem în stadiul de coagulare a echipei, se pune accentul pe munca în echipă”.

În târg se zvoneşte însă că, de la centru, s-a impus ca, indiferent cine are majoritatea în conducerea judeţeană, vechiul PNL sau vechiul PDL, la următoarele alegeri va candida omul cu cele mai multe şanse de câştig. Conform sondajelor, noul PNL este principalul favorit la locale şi parlamentare, tocmai de aceea vor să facă o selecţie riguroasă. Judeţul Teleorman are, în legislativul actual, trei parlamentari liberali: deputaţii Lucian Militaru şi Marin Almăjanu şi senatorul Crin Antonescu.

Referitor la subiect, liberalul Eugen Pîrvulescu este de părere că nu intră în discuţie, deocamdată, astfel de subiecte. „Nu se discută la ora asta despre alegeri, e drum lung până acolo, pot chiar să apară persoane noi. Deocamdată, discutăm coagularea echipei”.

În ce priveşte conducerea marelui PNL în teritoriu, se va merge tot pe formula de co-preşedinţi. În mod normal, vechiul PNL va deţine majoritatea în aproape 60% din judeţe, dar aceasta pare a fi mai degrabă o majoritate onorifică. Toate deciziile se vor lua prin semnătura celor doi co-preşedinţi pentru menţinerea unui echilibru în teritoriu. Este interesant de văzut în ce măsură se vor naşte sau nu conflicte în acest sens. (Violeta Mocanu)

3 Comments

 1. Bai, nea Trifane ce te tot plangi pe-acilea?Probabil ca ai fost marginalizat deoarece ai incalcat doctrina partidului!(care doctrina!!??) Nu vezi ca partidul asta care te lauzi ca l-ai fondat tu s-a ales praful de el?Spune-ne si noua astora de mai urmarim scena politica cum se mai numeste partidul asta al carui tatic zici ca ai fost? Ce naiba,ati fost penibili cel putin la nivel judetean de cand ati aparut!Daca vi s-a mai dat cate un post de Prefect sau mai stiu eu ce a fost gratie celor de la centru si in special al lui Basescu,dar de aici in colo nici macar istorie nu ve-ti mai fi! Iar ce se incearca in continuare cu acea echipa a punctat foarte bine Tudor.

 2. NOUA CONFIGURATIE POLITICA ,,,,,PNL-nou,trebuie sa se fereasca ca „”DRACU DE TAMAIE”” de cei ce vin cu vorbe mieroase ,in noul partid,indiferent ce pregatire au,pentru ca experienta mea de 25 de ani,ce nu a dat gres niciodata,dar marginalizat in partid chiar de ei,a vazut tendinta lor,si mirosul lor,de a deveni politic,rapid,
  MILIARDARII POLITICI ,,,,,,,uitati-va la cei EXISTENTI,AZI,?,,,au
  parcurs acelasi drum politic,,,,,,NU-I PRIMITI IN PARTID ! si nu
  aruncati la cos experienta „”batranilor din partide””
  (PNL si PDL),ca este foarte utila experienta lor,,,,,,,

  fondator, Nr,1 PDL Teleorman
  SANDU TRIFAN

 3. Se pune accent pe coagularea echipei cercetatilor Parvulescu, Nitukeacu si Ciirobescu. Plus a valutarului Titirisca…Buna echipa!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.