Politic

Eugen Pîrvulescu: “PNL a rezolvat situația salariilor angajaților din Consiliul Județean”

După ce hotărârea de majorare a salariilor angajaților din Consiliul Județean Teleorman și instituțiile din subordine a fost atacată în instanța de contencios-administrativ, au apărut declarații destul de belicoase între actorii politici PSD și PNL, dar și acțiuni de protest ale unora dintre angajații afectați de suspendarea măririlor salariale.

La puțin timp după inițierea acțiunii în instanță, reprezentanții PNL Teleorman, atât prin vocea președintelui Eugen Pîrvulescu, cât și a prefectului de Teleorman, Haralambie Epure, sau a vicepreședintelui Consiliului Județean, Raluca Fedeleș, au transmis că, în cel mai scurt timp, vor identifica soluțiile prin care creșterile salariale să fie făcute legal și, totodată, au subliniat că demersul juridic a avut în vedere doar faptul că nu au fost respectate prevederile legale în vigoare.

Ca urmare, vicepreședintele Raluca Fedeleș s-a asigurat că, prin compartimentul de specialitate responsabil – Direcția Economică din cadrul instituției, se elaborează un nou proiect de hotărâre care să întrunească toate condițiile legale pentru adoptare astfel încât lucrurile să intre cât mai repede pe făgașul normal.

“Partidul Național Liberal a dovedit, încă o dată, că este un partid responsabil. Am spus-o de mai multe ori, dacă PNL nu era de acord cu majorările salariale, consilierii județeni nu ar fi votat proiectul de hotărâre. Singurul lucru pe care noi l-am vrut a fost ca legea să fie respectată. Nu cred că își dorește nimeni să se repete situația din umă cu ceva vreme când oamenii au fost nevoiți să dea banii înapoi, așa cum s-a întâmplat chiar la DGASPC Teleorman, tocmai pentru că legea nu a fost respectată. PNL a spus că va rezolva situația, și a făcut-o. Noul proiect de hotărâre, care respectă legislația actuală, va fi votat și lucrurile intră în normalitate”, a declarat președintele liberalilor teleormăneni, Eugen Pîrvulescu.

One Comment

  1. Nicolae Ceausescu

    Ati votat pentru ca nu ati avut incotro. Restul e gargara

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.