Politic

Eugen Pîrvulescu: „Iohannis va fi preşedinte şi cu 33 la sută din voturile teleormănenilor”

Eugen-Pirvulescu– D-le vicepreşedinte Eugen Pîrvulescu, sunteţi directorul de campanie al ACL Teleorman. Din această perspectivă, care credeţi că va fi rezultatul votului din 2 noiembrie la prezidenţiale pentru candidatul dumneavoastră Klaus Iohannis?

– Noi credem că unul dintre cele mai bune, pentru că avem şi candidatul cel mai bun dintre toţi cei 14 participanţi la alegeri. Domnul Iohannis este omul de care România are nevoie ca preşedinte, este exact omul pentru România lucrului bine făcut. Este unul dintre candidaţii cel mai bine pregătit politic pentru funcţia de preşedinte, omul care munceşte pentru ţară şi care are un program concret pentru dezvoltarea economică a ţării şi scoaterea din criză, dar şi un program bine conturat pentru învăţământ, pentru sănătate, ca şi pentru fiecare sector în parte. Nu sunt programe pompieristice, aşa cum au prezentat, atât cât au prezentat, ceilalţi candidaţi.

– Revenind la Teleorman. Cum s-a desfăşurat campania electorală până acum?

– Destul de acceptabil. Suntem în săptămâna hotărâtoare pentru turul întâi şi avem forţe să amplificam acţiunile desfăşurate în teritoriu pentru a ajunge în fiecare sat, în aşa fel încât să ştie toţi teleormănenii că este bine să-l voteze pe Klaus Iohannis, că a venit vremea să aducem în fruntea ţării omul care poate schimba întreaga politică de până acum, respectiv politica celui care vrea funcţie numai pentru el şi nu să şi facă ceva pentru oameni. Klaus Iohannis este omul tuturor românilor care vor o Românie a lucrului bine făcut.

– Dacă sunteţi atât de încrezător, cât credeţi că va lua ACL, respectiv Klaus Iohannis, din voturile teleormănenilor?

– Eu cred că vom ajunge în primul tur la 33-36 la sută, aşa cum, de altfel, s-a întâmplat şi la europarlamentare, când am reuşit să mobilizăm o mare parte a electoratului de partea PNL. Eu cred că şi acum ACL-ul va reprezenta o forţă politică de mare anvergură capabilă să capaciteze, aşa cum spuneam, cel puţin 33 la sută din electoratul teleormănean.

– Faptul că justiţia a amânat pronunţarea definitivă în procesul d-lui Iohannis cu ANI, credeţi că va afecta votul?

-Nu, pentru că lumea este sătulă de scandaluri televizate, în care se regăseşte în parte şi ANI. Era, într-adevăr, bine însă ca aceasta situaţie să fi fost clarificată până acum. Şi nu ştiu de ce îmi vine să cred că nu s-a vrut să se dea o hotărâre definitivă în acest caz. Noi ştim însă şi, sigur, şi justiţia ştie că Iohannis va câştiga acest proces şi va fi un preşedinte al României fără probleme, cel mai bun şi cel mai corect.

Gh. Paraschiv

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.