Politic

Eugen Pîrvulescu: „Începând de astăzi, fac parte din echipa premierului Florin Cîțu și îl susțin pentru funcția de președinte al Partidului Național Liberal”

În decembrie 2020, teleormănenii mi-au acordat votul de încredere pentru a-i reprezenta în Parlamentul României, în calitate de senator.
Le-am promis oamenilor că noi, liberalii, vom schimba fața județului nostru, vom aduce investiții importante, apă, canalizare, gaze, vom aduce investitori care vor crea locuri de muncă.
Până la următoarele alegeri, avem datoria morală de a demonstra că nu ne rezumăm la promisiuni mari, iar când trebuie să trecem la fapte aruncăm vina pe alții, pe soartă, pe vreme, pe orice ne poate scăpa de răspundere.
Eu sunt omul care caută soluții, nu scuze.

De aceea, începând de astăzi, fac parte din echipa premierului Florin Cîțu și îl susțin pentru funcția de președinte al Partidului Național Liberal, pentru că eu, personal, îl cunosc de mulți ani, știu că este un om de cuvânt și știu că această echipă este cea câștigătoare.
Teleorman are nevoie de susținere, iar programul premierului Cîțu este cel care se pliază perfect pe nevoile județului nostru.
Cred cu tărie că această alegere este cea care ne va ajuta să ducem comunitatea noastră la un nivel superior, să schimbăm mentalitățile și cutumele care ne-au ținut pe loc atâția ani.
Sunt conștient că această alegere va da naștere multor speculații din partea celor care „nu cuvântă” decât atunci când interesul personal este afectat, însă vă promit că voi merge înainte, cu capul sus, lăsând timpul si faptele să demonstreze că adevărul  nu poate fi învins de nimeni.
Obiectivele mele și promisiunile făcute teleormănenilor pot fi onorate cu sprijinul premierului Florin Cîțu și parteneriatului Președinte- Guvern- majoritate parlamentară formată în jurul Partidului Național Liberal.

Eugen Pîrvulescu, președinte PNL Teleorman

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.