Eveniment, Politic

Eugen Pîrvulescu a fost numit secretar general adjunct al PNL

Eugen Pîrvulescu a fost numit, în ședința Biroului Politic Național de luni, 13 martie, secretar general adjunct al PNL, propunerea fiind făcută de Cristi Bușoi, secretar general al PNL.

„Am fost ales pentru funcția de secretar general adjunct al PNL la propunerea secretarului general, colegul meu Cristi Bușoi. Pot să spun că aceasta este o perioadă mai aglomerată pentru partid, în care este nevoie de oameni care să coordoneze alegerile interne din PNL și care să asigure transparența necesară. Mie îmi place partea aceasta de organizare, am lucrat foarte mult și la statut, unde pot să spun că în această perioadă am adus ceva îmbunătățiri”, a declarat Eugen Pîrvulescu, președintele PNL Teleorman după preluarea funcției de secretar general adjunct al PNL.

De asemenea, senatorul PNL de Teleorman a precizat că la alegerile interne din partid va candida, cu siguranță, pentru o funcție de conducere la nivel central.

„O să candidez cu siguranță la o funcție în conducerea centrală. În funcție de ce candidați vor rămâne bătuți în cuie pentru președinția partidului, mă voi gândi și pentru ce anume funcție voi opta. Ce pot să spun cu siguranță este că îmi doresc să candidez și să câștig președinția PNL Teleorman „, a mai adaugat Eugen Pîrvulescu. (Violeta Mocanu)

3 Comments

  1. Ii place mult partea de organizare! Cand a organizat singur alegerile parlamentare din Teleorman, a luat 18%. De la 26% la locale, cu el in fruntea listei de senatori si organizator, au ajuns la 18. Excelent!

  2. Ce petarda de partid a ajuns PNL, cu un analfabet ca PARTZULESCU in frunte!!!

  3. Bravo PNL,daca un absolvent de liceu agroindustrial capata o functie pt nivel national o sa aiba soarta PNT !

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.