Politic

Eugen Pîrvulescu: “Eu cred că în Teleorman vom sta mai bine decât la nivel naţional”

Dezamăgire în tabăra liberală imediat după închiderea secţiilor de votare. Exit poll-urile prezentate de institutele de sondare a opiniei publice la ora 21.00 arătau un procent de maxim 22% pentru Partidul Naţional Liberal, cu peste 10 procente sub aşteptările acestora. În ciuda acestor previziuni, liderul PNL Telorman, Eugen Pîrvulescu, spera ca rezultatul final în Teleorman să fie mai bun comparativ cu media naţională.

“Mulţumesc tuturor celor care au ieşit la vot. Cred că ar fi trebuit mai multă implicare din partea cetăţenilor. Cred că scorul acesta nu este unul semnificativ pentru că foarte mulţi nu au votat.

La nivel naţional este un scor mic pentru Partidul Naţional Liberal. Se pare că populismul şi promisiunile au fost mai bune decât realitatea şi decât realismul PNL. Vom vedea până la urmă care va fi rezultatul final, orice se poate întâmpla. Eu cred că în Teleorman vom sta mai bine decât la nivel naţional”, a declarat Eugen Pîrvulescu.

6 Comments

  1. S-a vazut ce bine ati stat! Continuati sa aduceti candidati care injura Teleormanul si la urmatoarele alegeri o sa va votati intre voi!

  2. Lucian Alexe -Tuciurescu are o sotie care e nepoata faimoasei GUICA din Silistea Glumesti care nestiind sa-si lege cateaua de gura i-a inversunat si mai mult pe alegatori.

  3. La giurgiu cu voi…..

  4. moromete dela odobeleasca

    cu ALISANDU Iliescu -par negru VOPSIT si cu ALEXE Lucian -TUCIURILA (niste prostanaci si inculti pe post de lipitori) la Rosiorii de Vede in pozitii cheie de furaciune acest partid PNL va merge catre 10% si apoi catre 5% . Mars la ghena de gunoi a istoriei daca nu ati fost capabili sa promovati niste oameni cinstiti si dotati intelectual.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.