Politic

Eugen Pîrvulescu este, oficial, candidatul PNL la șefia Consiliului Județean

Biroul Politic Național al PNL a desemnat și validat luni, 9 martie, candidatura președintelui organizației, senatorul Eugen Pîrvulescu, la funcția de președinte al Consiliului Județean Teleorman.

Intenția liderului PNL Teleorman de a candida la șefia Consiliului Județean este una mai veche, senatorul Eugen Pîrvulescu vorbind în repetate rânduri despre posibile alianțe între forțele de dreapta din județ care să ducă la câștigarea funcției de către liberali.

“Sunt dispus, ca președinte al PNL Teleorman, să fac orice alianță pe partea dreaptă, fie că e vorba de ALDE, fie că e vorba de USR, de PLUS sau de PMP, astfel încât să strângem cât mai multe voturi pe partea dreaptă iar cetățenii să aibă din luna iunie un președinte de Consiliu Județean de la PNL, pentru că obiectivul PNL este câștigarea Consiliului Județean”, spunea Eugen Pîrvulescu într-o conferință de presă, la finalul lunii trecute.

Odată cu validarea sa de Biroul Politic Național al PNL se oficializează demersul, iar organizarea alegerilor locale intră în linie dreaptă.

One Comment

  1. Lacrimogen de-a dreptul.Dupa blatul cu vaduva vesela de la primarie,acum alt blat cu pastorul la CJ,la fel ca acum patru ani.Apoi plangeti cu lacrimi de crocodil,ca este judet rosu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.