Politic

Eugen Pîrvulescu, despre înființarea de centre pentru colectarea legumelor: „Modul prin care agricultorii vor avea garanția vânzării producțiilor obținute”

Încă din campania electorală pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Teleorman, din anul 2016, în programul cu care senatorul PNL de Teleorman, Eugen Pîrvulescu, a venit în fața electoratului, un loc important l-a ocupat un „proiect de suflet” al liderului liberal, și anume cel care presupune înființarea unui centru de colectare a legumelor şi fructelor, la nivelul judeţului.

Proiectul a rămas prioritar pentru senatorul PNL de Teleorman și candidatul partidului pentru un nou mandat în camera superioară a Parlamentului, dar și pentru partidul pe care îl reprezintă, iar înființarea de centre pentru colectarea/sortarea/depozitarea/procesarea legumelor s-ar traduce prin șansa micilor producători, care și-ar putea vinde, astfel, legumele și fructele direct marilor lanțuri comerciale în spații special amenajate, curate și sigure.

„Înființăm centre pentru colectarea și procesarea legumelor. Este modul prin care putem să eliminăm intermediarii și importul masiv de legume și fructe care sunt cultivate și în România. De asemenea, este modul prin care agricultorii teleormăneni vor avea predictibilitate și garanția vânzării totale a producțiilor obținute. Acum, avem Guvenul Orban de partea noastră, iar împreună cu echipa liberală din Legislativ, vom putea implementa, și în județul Teleorman, proiecte concrete și, mai ales, utile celor care ne dau votul de încredere”, spune senatorul PNL de Teleorman, Eugen Pîrvulescu.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.