Politic

Eugen Pîrvulescu are contracandidat la șefia PNL – Florică Mara și-a depus candidatura pentru prima funcție din organizație

Perioada de înscriere a candidaturilor pentru funcția de președinte al PNL Teleorman se încheie sâmbătă, la ora 24:00, iar până în prezent și-a făcut publică înscrierea în cursa pentru șefia organizației din Teleorman a liberalilor președintele în funcție, senatorul Eugen Pîrvulescu.

Surpriza vine însă de la consilierul județean Florică Mara, care este, potrivit unor surse, cel de-al doilea candidat la președinția PNL Teleorman. Acesta și-ar fi depus deja candidatura, susțin aceleași surse.

Florică Mara a intrat în PNL Teleorman în anul  2017, iar în ultima Conferință Județeană a PNL a fost ales prim-vicepreședinte al organizației județene a liberalilor. În aceeași conferință, liberalii teleormăneni i-au acordat senatorului Eugen Pîrvulescu votul de încredere pentru funcția de președinte al  PNL Teleorman.

Pe 8 iulie este programată Conferința Județeană, în cadrul căreia liberalii teleormăneni își vor alege conducerea pentru următorii patru ani – preșdinte, prim-vicepreședinți, vicepreședinți și membrii Biroului Politic Județean.

One Comment

  1. FOARTE INTERESANT !

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.