Politic

Eugen Pîrvulescu a demisionat din funcția de președinte al PNL Teleorman

Senatorul de Teleorman, Eugen Pîrvulescu a anunțat, în această dimineață, că a demisionat din funcția de președinte al PNL Teleorman.

“Am luat decizia astăzi de a-mi înainta demisia din funcția de președinte al Organizației Județene a Partidului Național Liberal. Este un gest pe care îl fac din respect pentru munca pe care toată echipa liberală din județul Teleorman a depus-o până acum pentru teleormăneni, pentru ca în județul nostru să fie implementate cât mai multe proiecte și să fie duse la bun sfârșit obiectivele de investiții demarate.
Nu am pus niciodată interesele personale în prim-plan și, drept dovadă, am hotărât să fac un pas în lateral pentru că am considerat că important este ce a făcut și ce va face de acum încolo PNL Teleorman pentru cetățenii din județ.
Munca de echipă a făcut ca sute de proiecte de dezvoltare să obțină finanțare și să fie deja în lucru și tot munca de echipă va face ca acest drum să continue astfel încât PNL Teleorman să ducă la îndeplinire ceea ce și-a asumat în fața teleormănenilor.
Liberalii din Teleorman au fost tot timpul uniți și așa vom fi și în continuare”, a declarat Eugen Pîrvulescu.

3 Comments

  1. Poate merge liniștit la pușcărie!!!drum bun și doamne ajuta!

  2. Popescu Petrica

    Ți le da ție! Sunteți toți niște profutiri ,și tu și Barbu și toți ceilalți!

  3. Cracea Claudiu

    Acum daca a demisionat cu comisioanele ce face? Le da inapoi????

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.