Politic

Eugen Nicolae, noul subprefect de Teleorman, a depus jurământul

Noul subprefect de Teleorman, Eugen Constantin Nicolae, a fost instalat în funcție, vineri, 20 decembrie, hotărârea de Guvern fiind citită de secretarul general adjunct al Guvernului, Cristi Barbu.

„Mă aflu aici, astăzi, în calitate de reprezentant al Executivului, aceea de secretar general adjunct, și îmi doresc să reprezint, cu mândrie, Teleormanul și teleormănenii. După cum știți, am plecat de aici, dintre voi, cunosc foarte bine administrația locală, este o provocare pentru mine să mă aflu în funcția de secretar general adjunct al Guvernului și o să fac tot ce ține de mine pentru a-mi îndeplini misiunea cu succes și pentru a fi aproape de teleormăneni”, a spus Cristi Barbu, secretar general adjunct al Guvernului.

Au luat parte la ceremonia ce a avut loc în sala mare de ședințe a Palatului Administrativ senatorul PNL Eugen Pîrvulescu, primari al Partidului Național Liberal, membrii Colegiului Prefectural, precum și angajații Instituției Prefectului Teleorman.

„Vreau să mulțumesc Guvernului Românei, domnului premier Orban și domnului ministru de Interne Marcel Vela, pentru că mi-au încredințat funcția de subprefect al județului Teleorman și pentru încrederea acordată. Este o funcție care mă responsabilizează, iar eu din postura de subprefect voi susține dezvoltarea județului, voi avea o bună colaborare cu prefectul județului și cu celelalte instituții ale statului reprezentate în teritoriu de direcțiile deconcentrate. În exercitarea atribuțiilor ce-mi revin mă voi baza pe principii care guvernează funcția publică, respectiv legalitate, imparțialitate sau transparență decizională”, a spus noul subprefect în prima declarație publică din noua poziție.

Eugen Nicolae este inspector superior în cadrul Administrației Județene a Finanțelor Publice Teleorman, a ocupat funcția de director al AJFP Teleorman în perioada 2011-2012, a absolvit Academia de Studii Economice și are un master în Administraţie Publică- Managementul Sectorului Public, la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative. Totodată, noul subprefect de Teleorman face parte din Corpul Experţilor Contabililor şi Contabililor Autorizaţi din România.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.