Sport

Etapă județeană de cros

Sâmbătă, 18 februarie, cu începere de la ora 9.00, la Stadionul Municipal din Alexandria, va avea loc etapa județeană a Campionatelor Naționale de cros pentru copii și juniori. Se va alerga pe pistă, în aer liber, organizatorii dorind astfel să restrângă arealul de concurs, din cauza condițiilor meteorologice. Astfel, în loc să se ”confecționeze” un traseul în Pădurea Vedea, ca exemplu, s-a ales pista stadionului unde concurenții pot fi mai ușor supravegheați. Fiind foarte frig, în acest fel intervenția antrenorilor, dacă va fi nevoie, este mai facilă.

Se vor desemna campionii județeni la alergarea de anduranță, la următoarele categorii de vârstă: copii 3, copii 2, copii 1, juniori 3 și juniori 2.

Asociația Județeană de Atletism Teleorman va înainta rezultatele către Federația Română de Atletism, primii clasați având posibilitatea de participare la etapele naționale ale competiției. Partener al etapei județene de cros este, în mod tradițional, Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Teleorman.

Tot din atletism, la București, în 18 și 19 februarie, va avea loc etapa finală a Campionatelor Naționale de sală. Competiția va avea loc la sala specializată din incinta Complexului Sportiv Național ”Lia Manoliu” din București, printre atleții înscriși, de exemplu, numărându-se Andreea Ogrăzeanu. Sprintera originară din Alexandria este acum stabilită în Germania, dar a rămas legitimată la CS Rapid București. Competiția respectivă, dotată cu Cupa de Cristal, este și criteriu de intrare în lotul național al României, care va participa, în această primăvară, la Campionatele Balcanice și la Campionatele Europene, ambele indoor, care vor avea loc la Belgrad, capitala Serbiei. (Cristi Frisk)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.