Sport

Este criză în fotbalul alexăndrean – FCM Alexandria mai are doar 11 jucători în lot!

voicilaDupă mai bine de o lună de zile de la încheierea campionatului, FCM Alexandria încă nu şi-a stabilit, deocamdată, obiectivele legate de următorul sezon, care va debuta peste o săptămână. Mai exact, la acest moment sub contract cu clubul FCM se mai află doar 11 jucători, iar primul joc oficial va fi pe 17 iulie, în cadrul Cupei României. Până atunci, conducerea clubului trebuie să completeze cel puţin lotul, pentru a se putea disputa jocul în condiţii normale, însă, n-ar fi exclus ca primul meci din această vară nu nu aibă loc. “Nu se ştie dacă se va juca!”, a fost declaraţia consilierului local Florea Voicilă, manager sportiv în cadrul clubului FCM Alexandria, iar motivaţia acestuia este legată de lipsa jucătorilor din lot. De asemenea, nici despre conducerea tehnică a echipei nu se ştie nimic, deocamdată, deşi prin târg s-au auzit tot felul de zvonuri, legate de unele nume de antrenori.

Ar mai fi ceva de adăugat, dacă actuala amorţeală de la FCM Alexandria va continua, iar echipa  nu va începe odată pregătirile, n-ar fi exclus să vedem că fotbalul alexăndrean îşi continuă căderea pe toboganul pe care se află deja, până spre anonimat. Problema majoră la acest moment este aceea că, în timp ce multe din echipele din campionatul judeţean (ligile 4 sau 5) au început pregătirile sau participă la Cupa Teleormanul, la Alexandria nimic nu s-a mişcat, iar situaţia tinde să se agraveze cu fiecare zi care trece în zadar.

“Trebuie să facem ceva, avem un nucleu de jucători, dar unii din cei care au jucat la echipă au spus că nu vor să continue la Liga a 4-a, alţii au încheiat înţelegerea cu clubul. Trebuie făcut ceva, până nu este prea târziu”, a mai spus fostul fotbalist Florea Voicilă.

Altfel spus, dacă FCM Alexandria nu îşi stabileşte în timp cât mai scurt obiectivele şi priorităţile, dacă nu se decide în ce eşalon se va continua şi dacă nu vor fi reluate pregătirile, probabil că nici în Liga a 4-a judeţeană nu se pot emite pretenţii prea mari. Iar dacă se ajunge până acolo, ar fi păcat nu doar de sprijinul pe care echipa îl are din partea municipalităţii Alexandria, ci şi de istoria fotbalului local.

Bogdan Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.