Sport

Eșec pentru baschetbaliste

Echipa feminină de baschet CS Baschet Teleorman Alexandria a pierdut pe teren propriu, partida din Liga Națională, contra celor de la Universitatea ”Vasile Goldiș” ICIM Arad. Oaspetele au câștigat meciul de la Colegiul Național ”Dimitrie Ghica” din Alexandria cu scorul de 84-79 (23-21, 17-21, 13-13, 31-24). Diferența s-a făcut în ultimul sfert, când banca de rezerve, mai lungă și mai valoroasă a oaspetelor, a creionat diferența de pe tabela de marcaj.

Sattoria Rule a fost coșgetera noastră, cu 22 de puncte și 7 recuperări, în timp ce fundașul Shanita Arnold a realizat un double-double cu 15 puncte și 11 pase decisive, plus 3 recuperări. Performanță statistică și pentru Carla Bartee, double-double cu 14 puncte și 12 recuperări, iar o altă remarcată a fost Megan Mullings, cu 13 puncte, 7 recuperări și 3 pase decisive.

Antrenorul Mădălin Piperea le-a mai avut la dispoziție pe următoarele baschetbaliste: Lorena Candoi, Irina Enache, Teodora Manea, Georgiana Voicu (2 puncte și 7 recuperări), Mihaela Mihai (5 puncte, o recuperare și o pasă decisivă), Alina Podar (6 puncte, o recuperare și o pasă decisivă) și Ivana Grbic (2 puncte și 5 recuperări).

După această înfrângere, formația noastră, care este matematic calificată în play-off, ocupă locul secund în grupa 7-10 a ligii, cu 30 de puncte. Formația arădeană conduce în clasamentul inferior, cu 31 de puncte. (Cristi Frisk)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.