Social

Engineering Summer University / Ești elev în clasa a XI-a și nu ai planuri peste vară? Noi venim cu soluția!

În perioada 15-29 iulie are loc Engineering Summer University în Cluj-Napoca. Acest eveniment este o tabără de vară ce oferă elevilor de clasa a XI-a oportunitatea să simuleze viața de student la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, timp de două săptămâni.
“Dacă vrei să afli cum este viața de student, ești candidatul perfect pentru tabăra noastră de vară, unde poți explora viața de student a unui viitor inginer timp de 2 săptămâni, în spațiul universitar clujean!

Ne vom întâlni în Campusul Studențesc Observator în vara aceasta, în perioada 15-29 iulie, prin simpla ta înscriere! Găsești mai multe detalii pe site-ul nostru: https://esu.osut.org/.

Pe lângă cursurile și laboratoarele oferite de cei mai buni profesori ai Universității Tehnice din Cluj-Napoca, ESU îți oferă o multitudine de activități sociale și de dezvoltare prin care vei închega prietenii strânse, creând amintiri de neuitat.

În data de 10 mai se încheie perioada de înscrieri, așa că nu mai sta pe gânduri. Fii atent la paginile de social media pentru a nu pierde nicio veste despre tabăra noastră:

Instagram: https://www.instagram.com/engineering.summer.university/

Facebook: https://www.facebook.com/engineering.summer.university

TikTok: https://www.tiktok.com/@esu.osut”.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.