Eveniment

Endurocross Alexandria, la a treia ediţie

Monica DUMITRESCU

În cadrul manifestărilor organizate la sfârşitul acestei luni cu ocazia Zilelor Municipiului, Primăria Alexandria şi comunitatea motocicliştilor din Alexandria organizează cea de-a III-a ediţie “Endurocross Alexandria”. Evenimentul va avea loc în data de 27.08.2016, începând cu orele 14.00. Cursa se va desfăşura pe un traseu natural amenajat cu obstacole artificiale situat pe malul râului Vedea.

Motociclişti din toată ţara sunt invitaţi să participe la acest eveniment. Organizatorii au creat special pentru acest eveniment o pagină Facebook, unde se fac şi înscrierile.

“Nu este un eveniment sportiv, competiţional, ci unul recreativ, de plăcere şi antrenament. Taxa de participare este, ca şi în anii precedenţi, inexistentă! Vor fi 3 clase de concurs: A, B şi dacă se anunţă suficienţi doritori, ATV. Se premiază primele 3 locuri de la fiecare clasă. Fiecare participant va primi câte un tricou şi poate alte surprize Traseul nu este lung, este de nivel uşor spre mediu, dar asezonat cu buşteni şi pneuri de combină, maşini, etc. Se aleargă susţinut o oră plus un tur. În funcţie de numărul de concurenţi, se pot modifica puţin clasele. Se acordă diplome, cupe, trofee şi premii constând în consumabile şi echipament moto. Organizatorul oferă numere de concurs. Culoarul traseului este în totalitate marcat cu benzi. Chiar dacă întrunirea are caracter amical, fairplay-ul va fi la el acasă. Astfel, vor fi arbitri prezenţi pe traseu. Părăsirea traseului şi neintrarea prin acelaşi loc se sancţionează cu penalizare de timp. Scurtcircuitarea traseului sau a vreunui obstacol atrage după sine descalificarea. Se aleargă pe propria răspundere. La traseu este prezentă ambulanţa. Locurile sunt limitate”, anunţă organizatorii pe pagina de socializare.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.