Politic

„Eminamente liberalul” Ică Calotă nu se dezice de PNL

ica calotaÎn tabăra vechilor liberali teleormăneni, de o bucată bună de timp, mai exact din momentul în care „mâna de fier” a preşedintelui Almăjanu n-a mai putut ţine în frâu organizaţia din judeţ, problemele de sănătate ale acestuia ţinându-l departe de scena politică, apele s-au tulburat vizibil. Faptul că mâna dreaptă a preşedintelui PNL, respectiv Eugen Pîrvulescu, s-a erijat în liderul liberalilor teleormăneni a creat ample discuţii în interiorul partidului, care n-au întârziat să apară şi în spaţiul public, lucru surprinzător în condiţiile în care liberalii teleormăneni şi-au rezolvat mai tot timpul problemele „în familie”.

Ultima tentativă de debarcare a lui Eugen Pîrvulescu de la şefia PNL a adus în judeţ şi reprezenantul conducerii de la Centru, astfel că Marian Petrache, seceretarul general al PNL, a vizitat organizaţia din judeţ, la finele săptămânii trecute.

Întâlnirea, cu „caracter organizatoric”, după spusele preşedintelui Pîrvulescu şi ale secretarului general al PNL, n-a rezolvat, se pare, mare lucru în tabăra liberală, astfel că, spun surse din interiorul partidului, demersul rămâne în picioare, niciunul dintre cei 13 primari neretractându-şi semnătura. Problema ridicată de revoltaţii din partid este, se pare, ascensiunea rapidă a mai tânărului Pîrvulescu la şefia partidului şi comunicarea deficitară a acestuia cu organizaţiile locale.

Este curios, aşadar, ce anume efect a avut vizita liderului de la Centru în judeţ, din moment ce liberalii teleormăneni nu s-au repoziţionat.

Şi mai curios este faptul că, la una dintre întâlnirile revoltaţilor din PNL, premergătoare vizitei secretarului general Marian Petrache în judeţ, a luat parte, se pare, şi fostul liberal, actualmente preşedinte ALDE Teleorman, Ică Florică Calotă.

„Eminamente liberal”, deputatul ALDE Ică Florică Calotă demonstrează astfel că nu s-a rupt de partidul care l-a dus în politica mare şi că este la curent cu demersul iniţiat de liberalii răzvrătiţi de a-l contesta pe actualul preşedinte interimar Eugen Pîrvulescu.

Referitor la zvonurile care circulă în spaţiul public, potrivit cărora ar fi luat parte la întâlnirea de taină din tabăra liberală, Ică Calotă a confirmat prezenţa sa în rândul răzvrătiţilor din PNL, invitaţia venind din partea liderilor liberali Adrian Savu şi Alexandru Iliescu.

„Eu sunt peşedintele ALDE Teleorman, dar am fost membru PNL timp de 24 de ani, prin urmare nu pot să rămân indiferent la ce se întâmplă în partid. Am participat la acea întâlnire, am mai discutat cu foştii colegi, cu care am rămas în relaţii foarte bune şi cam atât. Nu sunt parte a demersului, nu am influenţat în niciun fel cursul lucrurilor în PNL Teleorman”, a declarat deputatul Ică Florică Calotă. (Violeta Mocanu)

3 Comments

  1. observator

    Sa tulbure apele mai rau!

  2. Normal sa se certe ca doar se stie ca toti oltenii alearga in armata si in civilie dupa functii. In dec’89 aparuse in Alexandria Dacia Smart de 1m lungime si 9 m latime …pentru ca toti teleormanenii sa mearga pe scaunul din fata altfel tusesc 😉

  3. Ce a cautat acest animal politic Ica Calota la intalnire?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.