Politic

Emilia Paraschivescu, prefectul județului: „M-am alăturat unei echipe cu idei îndrăznețe și proiecte importante pentru Alexandria”

Emilia Paraschivescu, prefectul județului Teleorman, este, începând de miercuri, 24 martie, membru în Biroului Politic Local al PNL Alexandria. Despre decizia de a se alătura echipei liberale conduse de Haralambie Epure, prefectul Emilia Paraschivescu spune că a fost una luată după discuții purtate cu președintele PNL Alexandria, cu care împărtășește „aceeași viziune despre ce înseamnă munca în echipă și proiecte pentru Alexandria”. Totodată, spune Emilia Paraschivescu, calitatea de membru în Biroul Politic al PNL Alexandria este o responsabilitate în „această provocare care se numește dezvoltarea orașului”.

„Decizia de a mă alătura echipei PNL Alexandria a venit în mod firesc, după ce am cunoscut parte din oamenii care fac parte din această organizație, cu idei îndrăznețe și proiecte importante pentru oraș. Cu ceva timp în urmă l-am cunoscut pe președintele organizației, dl. Haralambie Epure, am înțeles că avem aceeași viziune despre ce înseamnă munca în echipă și proiecte pentru Alexandria, iar acest lucru a cântărit greu în luarea deciziei de a mă alătura echipei conduse de domnia sa. Pentru mine este important că împărtășesc ideile pe care PNL Alexandria le promovează și am spus, încă de la instalarea în funcția de prefect, că nu exclud posibilitatea înscrierii într-un partid politic, cât timp împărtășesc valorile și viziunea acestuia. Începând de ieri (n.r. miercuri, 24 martie) sunt membru în Biroul Politic Local al PNL Alexandria, lucru care mă bucură și care, în același timp, mă responsabilizează în această provocare care se numește dezvoltarea orașului Alexandria. Eu pot să-mi asigur colegii din PNL Alexandria, dar și pe cei din organizația județeană, de faptul că sunt un om de echipă și că această calitate, cea de membru PNL, înseamnă mult mai mult decât un carnet de membru de partid. Înseamnă responsabilitate, înseamnă echipă, înseamnă muncă, iar eu cred că acolo unde există determinare și oameni care muncesc, rezultatele nu vor întârzia să apară”, a declarat Emilia Paraschivescu.

One Comment

 1. Observator

  Cucoană,

  Florin Câțu, este un brand în lumea politică!
  Bițu este unul singur, chiar dacă sunt zeci de medici cu o vastă experiență în domeniu,
  Prefecții politici, au creat iluzii , dar au uitat sau nu au mai apucat să creeze şi un brand.
  Toată lumea a copiat principiul , dar nu a reuşit să copieze brandul sau povestea.
  Lada de zestre cu care ai plecat din primăria capitalei are agregat frigorific în dotare?
  Că de cărniță n-o să duci lipsă…

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.