Eveniment

Emilia Paraschivescu, prefectul județului: “În zona rurală, este esențial să ducem vaccinul cât mai aproape de oameni”

Toate instituțiile statului sunt implicate, în prezent, în accelerarea campaniei de imunizare, transmite prefectul județului Teleorman, Emilia Paraschivescu. De asemenea, mai spune reprezentantul Guvernului în județ, pentru zona rurală este esențial ca vaccinul să fie adus cât mai aproape de oameni, motiv pentru care încurajează primarii să se implice activ în acest demers.

„În acest moment, toate instituțiile se implica activ în accelerarea campaniei de imunizare. În zona rurală, este esențial să ducem vaccinul cât mai aproape de oameni și încurajez primarii, precum și celelalte autorități locale să se implice activ în acest demers”, a spus Emilia Paraschivescu, miercuri, la Căminul cultural din la Slobozia Mândra, unde 108 persoane au primit prima doză de vaccin anti-COVID.

Emilia Paraschivescu a pornit, de câteva zile, o amplă campanie de promovare a vaccinării împotriva noului coronavirus în zonele rurale ale județului. În acest sens, însoțită de șefii IPJ Teleorman, ISU Teleorman și DSP Teleorman, Emilia Paraschivescu s-a deplasat, miercuri, la Slobozia Mândra, acolo unde o echipă mobilă organizată de Direcția de Sănătate Publică Teleorman a desfășurat o campanie de imunizare folosind vaccin produs Pfizer–BioNTech.

Activitatea echipelor mobile de vaccinare se desfășoară la nivel județean, cu sprijinul Direcției de Sănătate Publică Teleorman și al structurilor județene ale Ministerului Afacerilor Interne, sub coordonarea Instituției Prefectului – județul Teleorman.

 

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.