Sport

Emanoil Stoica a fost numit preşedinte la FCM Alexandria

Emanoil StoicaSchimbările despre care s-a tot vorbit în ultima perioadă la nivelul conducerii clubului FCM Alexandria, se pare că încep  să prindă contur. După discuţiile purtate în cadrul Adunării generale a clubului, la care a participat, din partea Primăriei Alexandria administratorul public Ştefan Tăbăcitu, s-a conturat un nou Comitet Director al clubului. Iar preşedintele executiv al echipei de liga a 3-a din Teleorman va fi Emanoil Stoica, altfel cunoscut om de sport, care de trei ani de zile ocupă funcţia de director la Ştrandul din Alexandria. Numirea acestuia a fost confirmată de administratorul public al municipiului, Ştefan Tăbăcitu, care a ţinut să puncteze faptul că experienţa, calităţile şi renumele lui Florea Voicilă vor fi pe cât de utile, pe atât de importante, în desfăşurarea activităţii echipei de acum încolo.

“Da, pot să spun în mod sigur faptul că s-a stabilit noul Comitet Director al clubului de fotbal. Domnul Emanoil Stoica va fi noul preşedinte al clubului, iar în structura de conducere vor fi incluşi reprezentanţi ai structurilor subordonate Primăriei Alexandria. Florea Voicilă, cel care este de o viaţă în fotbal, va rămâne lângă echipă, va avea un rol important, spun eu, pentru că este un om foarte experimentat în fotbal, iar scopul principal este redresarea echipei, asigurarea unor condiţii cât mai bune pentru echipă, din punct de vedere al pregătirii, dar şi rezultatele obţinute sperăm să fie mai bune”, a spus Ştefan Tăbăcitu.

Noul preşedinte al clubului FCM Alexandria, Emanoil Stoica, va avea colaboratori în cadrul Comitetului  Director reprezentanţi ai societăţilor Terma Serv, TR Administrare Imobile, Transloc Prest, Apa Serv şi Alexsal Prest, toate acestea fiind instituţii subordonate Primăriei Alexandria.

Bogdan Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.