Eveniment

Eliza Sotirescu, viitorul inspector şcolar general?

isj-teleorman-sediuPână la concursul pentru ocuparea funcţiei de inspector şcolar general au mai rămas două săptămâni. Potrivit calendarului, concursul se va desfăşura vineri, 20 martie, la Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice, în acelaşi timp pentru toate judeţele.

În cursa pentru obţinerea postului de inspector şcolar general în Teleorman s-au înscris: prof. Valeria Gherghe, cea care ocupă din 2012 repectiva funcţie, şi prof. Eliza Sotirescu, fost inspector şcolar general adjunct în perioada aprilie-septembrie 2009.

Ambele au un CV impresionant şi îndeplinesc condiţiile pentru ocuparea funcţiei de inspector şcolar, inclusiv din punct de vedere politic. În timp ce Valeria Gherghe are, sau cel puţin a avut până acum, susţinere din partea PSD, partidul care a propulsat-o în această funcţie în urmă cu aproximativ doi ani şi jumătate, Eliza Sotirescu, şi ea susţinută de PSD în 2009 când a fost inspector şcolar general adjunct, se pare că de astă dată se bazează pe susţinerea UNPR, partid aflat în alianţă cu PSD la guvernare în această perioadă.

Surse neoficiale, dar demne de luat în seamă, spun că între cele două fomaţiuni politice au avut loc deja negocieri, în urma cărora s-a convenit ca Eliza Sotirescu să preia funcţia de inspector şcolar general.

Rezultatul concursului va stabili însă cine va fi la conducerea ISJ Teleorman în următorii patru ani, iar dacă acesta a fost sau nu “influenţat” politic, probabil nu vom afla niciodată.

3 Comments

  1. observator

    Va dati seama ca daca s-a ajuns sa existe negocieri intre formatiunile politice un personaj de valoare nu are cum sa ajunga pe aceasta functie?(Acesta nu ar putea raspunde cumenzilor politice). Iar cei care dau stirea vor sa prosteasca prostii,spunand ca rezultatul concursului nu se stie daca va fi sau nu influientat politic!Bai fratilor apucati-va de alte meserii ca de asta se pare ca sunteti cam depasiti,sau trebuie sa va luati si voi salariile?

  2. Mult succes d-nei Sotirescu.Merita ,este omul potrivit la locul potrivit .Poate mai urca si jud.Tr pe un loc mai onorabil la Bac ,examene 8 .Bafta .Noroc!

  3. numai prostii scrieti in ultima vreme. simulare, vaccinuri, parlamentari, lucruri care s-au tot repetat. acum veniti cu bazaconia asta si o puneti sub semnul intrebarii, neasumata de cineva. si mamaia stie cum stau lucrurile acolo. hai, pa!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.