Eveniment

Elevii unităților școlare din municipiul reședință de județ sunt invitați să spună: „Și eu iubesc Alexandria”

Elevii unităților școlare din municipiul reședință de județ sunt invitați de municipalitate să participe la un concurs, în cadrul căruia își vor putea pune creativitatea la muncă. „Și eu iubesc Alexandria”, competiție în care pot intra elevi din clasele 0-XII, se va derula în patru etape, în perioasa februarie-mai, câștigătorii fiind premiați, la finalul concursului, cu amenajări interioare și exterioare în unitatea de învățământ, dar și cu premii de participare la fiecare etapă.

Pentru a participa la concurs, elevii trebuie să formeze echipe, pe categorie de vârstă și unitate de învățământ, și maxim patru coordonatori; categoriile de vârstă fiind clasele 0-IV, clasele V-VIII, licee.

Înscrierea echipelor în concurs se va face până cel târziu până pe data de 15 februarie, pe bază de fișă de înscriere (pusă la dispoziție de către organizator) care conține un tabel nominal cu membrii echipei.

Concursul se desfășoară sub forma de patru etape (concurs de eseuri, concurs de fotografie, concurs de cultură generală și și executarea unei machete), punctate individual al căror punctaj se cumulează pe echipă și se va publica după fiecare etapă în parte.

Jurizarea se va face de către un juriu format din persoane cu pregătire de specialitate în domeniul în care se organizează concursul, decizia și notarea acestora fiind definitivă și irevocabilă.

Informații suplimentare despre organizarea concursului și etapele prin care vor trece concurenții pot fi găsite pe pagina de internet a Primăriei, la adresa http://www.alexandria.ro/wp-content/uploads/Anexa-regulament.pdf .

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.