Eveniment

Elevii Școlii Populare de Arte din Teleorman participă la “Art Brașov Festival”

Consiliul Județean Teleorman,  prin  Centrul  Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale, susține participarea elevilor Școlii Populare de Arte  la “Art  Brașov Festival”,  festival concurs național de interpretare al elevilor  din școlile de arte, ce se desfășoară la Brașov în perioada  7-8 iunie 2019.

Având o îndelungată  participare la acest festival de la care s-au întors de fiecare dată cu premii importante, elevii Școlii de Arte vor concura și în acest an la mai multe secțiuni.

Astfel,  la pian vor susține recitaluri în concurs  elevii Popescu Amalia și Cherpec Albert – îndrumați de prof. Vâlcea Dorina.

La instrumentiști vor concura Oprea Răzvan Iulian și Iancu Grama îndrumați de prof. Apostol Ionel.

Pentru secțiunea de interpretare   vocală –canto popular  participă elevii  Ciuciucu Cătălin, Mirea Dana, Dudău Maria îndrumați, de prof . Daniel Save și eleva Bărbuceanu Teodora, prof.îndrumător  – Ionel Apostol.

La canto muzică ușoară, sub îndrumarea prof. Stoican Alina  vor participa elevele Proca Alexandra și Popescu Anca Maria.

La aceeași secțiune vor participa și elevele Tonca Beatrice și Florea Șerbănică Andreea –profesor îndrumător Marian Măndică.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.