Eveniment

Elevii din comuna Botoroaga, în vizită la Palatul Parlamentului

La invitația președintelului PNL Teleorman, senatorul Eugen Pîrvulescu, și a deputaților Maria Stoian și Florică Ică Calotă, elevii Școlii Generale din comuna Botoroaga au fost marți în vizită la Palatul Parlamentului.

“Manifestarea s-a înscris în cadrul evenimentelor organizate cu ocazia Săptămânii Verzi, la care participă majoritatea unităților de învățământ din țară.

Cu acest prilej, elevii și însoțitorii lor, primarul comunei Botoroaga, Mihail Cojocaru, viceprimarul Mihai Dorel, consilierul local Mihai Nicușor Mitrea, profesorii Monica Becheru, Ion Calotă, Marilena Vulturu, Nicoleta Oroviceanu, Laura Nedelcuță, Georgeta Dulgheru, Alina Dorobanțu și bibliotecarul Angela Răcaru, au vizitat Camera Deputaților și Senatul, precum și sălile exponențiale din clădire, inclusiv cele în care deputații și senatorii își exercită votul.

Ne-am bucurat că elevii au fost deosebit de încântați de acest periplu, în care au putut să vadă la fața locului modul în care lucrează aleșii liberali ai județului Teleorman”, a transmis deputatul Maria Stoian pe pagina unei rețele de socializare.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.